Red Dead Redemption 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Red Dead Redemption 2 - PS4
11.590 Ft
10.190 Ft
Nettó ár: 8.024 Ft
 
Termék kódja: 361086
RockstarEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.500 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 7.690 Ft-ért

Red Dead Redemption 2 [XBOX ONE]

A Grand Theft Auto 5 és a Red Dead Redemption alkotóinak játéka a Red Dead Redemption 2 egy epikus történet az életről Amerika könyörtelen szívében. Ez a hatalmas világ a maga sajátos atmoszférájával kiváló alapot nyújt a multiplayer mód teljesen új élményeihez.

Ismét üdvözöljük e világban, ahol az illegális hazárd játékok, a lövöldözések és az alkohol fogyasztás az életmód részei. A közkedvelt vadnyugati stílusú nyílt világ folytatásában, a világ garantáltan nagyobb, merészebb és realisztikusabb lesz.

Amerika, 1899. Elkezdődött a vadnyugati éra vége, és a törvény emberei az utolsó bandatagokat vadásszák le. Akik nem adják fel magukat, vagy nem hódolnak be, meghalnak.

Egy betörés rosszra fordulta miatt Blackwater városkájában, Arthur Morgan ás bandája, a Van der Linde, menekülni kényszerülnek. Nyomukban szövetségi ügynökök és az ország legjobb fejvadászai járnak, és hogy a banda túléljen, rabolni, fosztogatni kényszerülnek, és meg kell küzdeniük Amerika zord tájaival. A bandán belüli nézeteltérések miatt fenn áll a banda szétesésének veszélye, és Arthurnak választania kell a saját ideáljai és a banda iránti hűsége között.Az online játékmódhoz internetkapcsolatra van szükség!Red Dead Redemption 2 - XBOX ONE - PlayGoSmart : értékelés 4 5-ből 1 értékelés alapján.

Értékelések Red Dead Redemption 2

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od Szabó Imre 4 az 5 csillagból! 2021.09.03.
Öcsémtől kaptam ajándékba. A legjobb kritikákat kapta. Sokat fogsz lovagolni. A játékidő több mint 100 órás is lehet. Rajtad múlik. Ha achievement gyűjtő vagy valószínűleg nem a te játékod, kivéve ha nagy RDR fan vagy.
Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1