Dead Space Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dead Space - PC CIABDead Space - Xbox Series X|SDead Space - PS3Dead Space - XBOX 360
Bruttó ár
22.190 Ft
Nettó ár: 17.472 Ft
 
Termék kódja: 451394
ElectronicEN szinkron

Javasolt termékek (1)

Dead Space [PS5]

Dead Space – visszatér a klasszikus sci-fi túlélőhorror sorozat. Várja az alapoktól újratervezett címet, még vonzóbb játékélménnyel, beleértve a lélegzetelállító vizuális hűséget, az atmoszférikus hangzást és a játékmenet fejlesztéseit. Ugyanakkor ez a remake hű marad az eredeti játék magával ragadó víziójához.

Fő tulajdonságok

 • Merüljön el teljesen a történetben
  Isaac Clarke egy közönséges mérnök, aki az USG Ishimura hatalmas bányahajó javításával foglalkozik. De nagyon hamar rájön, hogy valami szörnyűség történt. A hajó legénységét lemészárolták, Isaac szeretett párja, Nicole pedig eltűnt valahol a fedélzeten. Isaac egyedül, eszközeivel és technikai képességeivel felfegyverkezve megpróbálja megtalálni Nicole-t, miközben megfejti az Ishimura fedélzetén történt rémisztő rejtélyt. Az ellenséges lényekkel, a nekromorfokkal egy hajón rekedt Isaacnek meg kell küzdenie a túlélésért – nem csak a hajó fedélzetén uralkodó, egyre fokozódó rémülettel, hanem saját, lassan elhalványuló józan eszével is.

 • Merüljön el a horror új generációjában
  A sci-fi horror klasszikusa az alapoktól kezdve teljesen újjáépítve tér vissza, továbbfejlesztett látványvilággal és atmoszférikus 3D hanggal. A lemészárolt legénység félelmetesen részletes szobáitól és munkahelyeitől az elhagyott űrhajó hátborzongató hangulatú hangjáig – megállás nélkül bejárhatja a lélegzetelállító sci-fi környezetet, amely tele van kiszámíthatatlan és feszült pillanatokkal.

 • Fejtsd meg a rejtélyt a hajó fedélzetén
  Ami Isaac Clarke mérnök és az USG Kellion legénységének rutinjavító küldetéséből indul ki, gyorsan a túlélésért vívott harcba fajul, amely felfedi, mi rejlik a fedélzeten lévő borzalmak mögött. Kövesse a mély történetet, és fedezze fel az USG Ishimura fedélzetén történt események mögötti sötét titkokat a szerencsétlenül járt legénység és a néhány túlélő végső beszámolóján keresztül.

 • Ha túl akarja élni, akkor rögtönöznie kell
  Az USG Ishimura fedélzetén szembe kell néznie a rémálomokkal, és stratégiailag darabokra kell törnie. Építse újra és frissítse Isaac eszközeit, és találjon kreatív módszereket az ellenségek ártalmatlanítására és feldarabolására, amíg nem lesznek más, mint egy halom hús és csont.

Trailer

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések Dead Space

Nincs vélemény a termékről.