Deliver Us Mars [Steam]

Digitális disztribúció
12.490 Ft
9.390 Ft
Nettó ár: 7.394 Ft
 
Termék kódja: 446327
FrontierEN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

Deliver Us Mars [Steam] [PC digital]

A Deliver Us Mars egy hangulatos sci-fi kaland, amelyben izgalmas, nagy téttel járó küldetésre indulsz, hogy megmentsd az Outward titokzatos szervezet által ellopott ARK kolónia hajóit.

A Deliver Us Mars a díjnyertes Deliver Us The Moon folytatása, egy hangulatos sci-fi kaland, amely az űrhajósok életének magával ragadó élményét nyújtja. Fedezz fel új határokat egy izgalmas életmentő küldetésben, hogy visszaszerezd az Outward titokzatos szervezet által ellopott ARK kolóniahajókat.

Tulajdonságok:

  • ÚJ, MERÉSZ KÜLDETÉS
    Tíz évvel a Fortuna-küldetés után az emberiség jobban a kihalás szélén áll, mint valaha. A Marsról érkező rejtélyes vészhívás után a Föld legfiatalabb űrhajósa, Kathy Johannson csatlakozik a Zephyrhez és legénységéhez egy utolsó küldetésben: megmenteni az Outward titokzatos szervezet által ellopott ARK kolónia hajóit, és velük biztosítani az emberi faj túlélését.
  • FÖLDÖNTÚLI JÁTSZHATÓSÁG
    Lépj fel a Zephyr fedélzetére, és menj a Földről a Mars felszínére. Indulj el egy utazásra a zord és könyörtelen terepen, hogy felfedezd az Outward szervezet által hátrahagyott titkokat. Használd az agyadat és erőd a mentális és fizikai kihívások leküzdésére, keresd meg az ARK kolóniát, és fedezd fel a vészhívás mögött meghúzódó motivációkat, amelyek idehozták.
  • RÉSZLETESEN ÁTDOLGOZOTT ÉLMÉNY
    Tapasztalj meg egy rendkívül kidolgozott és lebilincselő történetet, amely tele van érdekes játéktartalommal. Minden pillanatot aprólékosan kidolgozotak, hogy egy feszültséggel és érzelmekkel teli történetet közvetítsen, Sander Van Zanten díjnyertes zeneszerző zenéjével, a legmodernebb mozgásrögzítéssel, lenyűgöző grafikával, valamint az Unreal Engine által meghajtott valós idejű árnyékokkal és tükröződésekkel.


  • Kiadó neve: Frontier Developments
  • Fejlesztő neve KeokeN Interactive
  • Kiadás dátuma: 27.09.2022
  • Pegi: 12
  • Műfaj: Kaland

    Minimális követelmények:
    Operációs rendszer: TBD
    Processzor: TBD
    Memória: TBD
    Grafikus kártya: TBD
    Szabad tárhely: TBD




    A Deliver Us Mars játék digitális változatáról van szó, a kódot e-mailben küldjük ki a sikeres online vásárlást követően.


    © 2022 KeokeN Interactive B.V. All rights reserved. Published by Frontier Developments plc. 'Frontier' 'Frontier Foundry' and the Frontier logo are trademarks of Frontier Developments plc. All rights reserved.

  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    EN szinkronDE szinkronPL feliratok

    Értékelések Deliver Us Mars [Steam]

    Nincs vélemény a termékről.