Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles - PS4Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles - PS5Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles - Xbox Series X|S
Bruttó ár
19.290 Ft
Nettó ár: 15.189 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 441187
SEGAEN szinkron

Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Taisho korszakban találod magad Japánban. Tanjiro, egy jószívű fiú, aki szenet árul, hogy megéljen, rájön, hogy a családját meggyilkolta egy démon. A helyzetet rontotta, hogy húga, Nezuko, aki túlélte az egyetlen támadást, szintén az egyik démonná változott. Bár Tanjiro túlterhelték ezeket az eseményeket, úgy dönt, hogy démongyilkos lesz, hogy segítsen nővérének újra emberré válni, és megbosszulja a családját. A testvérek szomorú története, ahol az emberek és a démonok sorsa összefonódik, most kezdődik! Csatlakozz Tanjirhoz, és kövesd az útját. Izgalmas csaták az arénában – sajátíts el számos nagyszerű képességet, és győzd le kihívóidat helyi vagy online csatákban. Folyamatos dráma – ragadd meg Tanjir kardját, és vezesd az útján, hogy démonölővé váljon, és segíts neki, hogy nővérét, Nezukót újra emberré változtassa. Izgalmas csaták – akció és dráma a speciálisan kialakított arénákban csúcsosodik ki, ahol hatalmas démonokkal találkozhatsz, akik próbára teszik a bátorságodat. Eredeti anime szinkron szereplők – élvezd a hitelességet az eredeti angol és japán anime szinkronnak köszönhetően.

Értékelések Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles

Nincs vélemény a termékről.