DJI Inspire 3

Bruttó ár
6.180.710 Ft
Nettó ár: 4.866.701 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 460601
DJI

DJI Inspire 3 [CP.IN.00000024.01]

Felfedező

A magasból való filmezés profi eszközeként a DJI Inspire 3 példátlan hatékonyságot, vizuális eszköztárat és kreatív szabadságot kínál. Ez a minden lehetőséget felvonultató 8K kamerás drón képessé teszi a professzionális filmeseket arra, hogy minden jelenetből kihozzák a maximumot, és igazi felfedezők legyenek.

A termékről

  • Elegáns, integrált kialakítás
    Az Inspire 3 egy professzionális kamerás drón, amely új, folytonos kialakítást alkalmaz, amely teljes mértékben figyelembe veszi az aerodinamikát a légellenállás csökkentése érdekében.
    A maximális merülési sebesség az Inspire 2-höz képest 9 m/s-ról 10 m/s-ra nőtt, míg a függőleges emelkedési/süllyedési sebesség 6 m/s-ról és 4 m/s-ról 8 m/s-ra nőtt. Az erőteljes manőverezési képesség érzékeny, precíz irányítást és meghosszabbított, akár 28 perces repülési időt biztosít.
    Az FPV kamera, a vizuális érzékelők, a pozicionáló antennák és a memóriakártya-nyílás olyan kialakítást kapott, amely zökkenőmentesen integrálódik a repülőgépvázba a minimalista megjelenés és a modern ipari esztétika érdekében.
    Az Inspire sorozat klasszikus átalakítható konfigurációját örökölve az Inspire 3 vadonatúj dizájnt használ, amely támogatja a 360°-os elforgatást és a dőlésnövelő szerkezeteket. A futómű leengedése után a gimbal akadálymentesen támogatja a 80°-os felfelé fotózást, így az operatőrök rendkívül innovatív felvételeket készíthetnek. A külső kialakítástól a belső szerkezetig az Inspire 3 minden részletét alaposan átgondolták és optimalizálták.

  • Tájolás két antennával
    Az Inspire 3 eleje és hátulja is beépített, összehajtott kerámia antennával rendelkezik, amely erős antimágneses interferenciát biztosít a repülési pontosság és biztonság további javítása érdekében.

  • Waypoint Pro
    A kifejezetten légi filmezéshez tervezett Waypoint Pro lehetővé teszi repülési útvonalak és felvételek tervezését testreszabott beállítások széles skálájával. Az új megismételhető pályákkal és a 3D Dolly módokkal könnyen elérhető az innovatív automatizált fényképezési élmény. Emellett az RTK centiméterben történő pozicionálása pontosabb repülési útvonaltervezést és végrehajtást biztosít. Akár egyedül, akár professzionális csapatban fényképez, a Waypoint Pro segítségével a legösszetettebb jeleneteket is kezelheti.

  • Ismételhető útvonalak
    Ismételhető útvonalak esetén a repülőgép automatikusan ugyanazon az útvonalon repül, és megtartja az összes előre beállított paramétert, mint például a magasság, a sebesség, a gimbal szöge és a kamerabeállítások. Ugyanazon repülési küldetés megismétlése lehetővé teszi az operatőrök számára, hogy erőfeszítés nélkül hajtsanak végre kihívást jelentő egyszeri felvételeket, vagy repüljenek ugyanazon a helyen különböző időpontokban, hogy könnyen készíthessenek hosszú távú időzítéseket, amelyek rögzítik az átmeneteket, például a nappalt az éjszakába vagy az évszakokat.

  • 3D Dolly
    A 3D Dolly képes szimulálni darut, kábelkamerát vagy kocsit filmkészleteken, messze túlmutatva ezen eszközök korlátain. A repülési útvonal megtervezése után az operatőr manuálisan vezérelheti a repülőgépet, hogy előre-hátra mozogjon az útvonalon, és a felvétel igényei szerint állítsa be az olyan paramétereket, mint a sebesség, a kardánszög és egyebek. Ez megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a bonyolult moziszintű kameramozgásokat, és jobb vizuális hatásokat produkál.

  • Spotlight Pro
    Az Inspire 2-ről továbbfejlesztett Spotlight Pro további felvételi lehetőséget biztosít a szóló alkotóknak. A hatékony gépi tanulási algoritmusokon alapuló Inspire 3 elődjénél nagyobb pontossággal támogatja az automatizált objektumfelismerést és zárolást emberek, járművek és hajók számára. A Spotlight Pro követési módjának használatakor a repülőgép és a gimbal ugyanabba az irányba mutat, és rögzítve marad a témában, így a pilóta körkörös felvételeket készíthet kézi keretbeállítások nélkül. Szabad módban az Inspire 3 360°-os gimbalpan-jének köszönhetően a gimbal kamera rögzítve tud maradni a témában, míg a szólópilóta az FPV kamerával ellenőrzi a környezetét és érzékenyebben szabályozza a repülési útvonalat, hogy könnyebben érjen el összetett kameramozgásokat.

  • Omnidirekcionális érzékelő rendszer
    Az Inspire 3 kilenc vizuális érzékelővel van felszerelve, amelyek robusztus, mindenirányú érzékelőrendszert tesznek lehetővé, amely minden irányban képes észlelni az akadályokat, és átfogó repülésvédelmet nyújt. Először került egy halszem kamera mind a négy leszállókarhoz. Ez a kialakítás segít elkerülni az akadályokat a repülőgép vázában, amikor a futómű fel van emelve, és lehetővé teszi az akadályok vízszintes érzékelését, amikor a futómű le van engedve.

  • Testreszabható akadályérzékelés
    Ezenkívül az Inspire 3 egy új, testreszabható funkcióval is rendelkezik, amely nagyobb repülésbiztonságot és nagyobb kreatív szabadságot biztosít. A vízszintes, felfelé és lefelé irányuló akadályérzékelés egymástól függetlenül be- vagy kikapcsolható, az akadályokra való figyelmeztetés tartománya pedig manuálisan állítható a különböző forgatókönyveknek megfelelően. Ha az Active Avoidance ki van kapcsolva, a felhasználók valós időben követhetik az akadály távolságát a navigációs kijelzőn, és hangjelzést kapnak, ha az akadály egy meghatározott hatótávolságon belül van anélkül, hogy a repülőgép automatikus elkerülő mozgást hajtana végre. Ez új lehetőségeket kínál a professzionális repülőcsapatok számára, akik átfogóbb kameranyelvet szeretnének elérni.

  • Ultraszéles látószögű FPV kamera éjszakai látással
    Az Inspire 3 új FPV-kamerával rendelkezik, 1/1,8 hüvelykes érzékelővel, 3 mm-es pixelmérettel, 161°-os ultraszéles látószögű DFOV-val és akár 1080p / 60fps élő közvetítés lehetőségével. Elődjéhez képest a DFOV megközelítőleg duplája. Ez az FPV kamera lenyűgözőbb fényérzékelési képességet biztosít, lehetővé téve a pilóták számára, hogy élénken és tisztán megfigyeljék környezetüket, még éjszaka is, és magasabb szintű repülésbiztonságot biztosítanak.

  • Egyedi 8K érzékelő
    A DJI legkönnyebb, teljes képkockás, háromtengelyes gimbal kamerája, az X9-8K Air, az Inspire 3 számára készült, hogy a drónfilmezést a következő szintre emelje. Tartalmazza a DJI legújabb képfeldolgozó rendszerét, a CineCore 3.0-t, amely támogatja a belső CinemaDNG videórögzítést akár 8K/25fps-ig, valamint a 8K/75fps Apple ProRes RAW videót, megfelelve a csúcskategóriás film- és televíziós produkciók igényeinek. A 8K az ultra-nagy felbontású légi felvételeket jelenti, amelyek megőrzik az élethű textúrát, közel ahhoz, amit az emberi szem lát, olyan tisztasággal, amely lenyűgözi a közönséget, ha nagyobb képernyőkön nézik. A RAW teljesen játékba hozza az X9-8K Air érzékelőt, és rengeteg helyet biztosít a vizuális effektusokhoz és a színátmenetekhez. S&Q módban az X9-8K Air támogatja az akár 4K/120fps ProRes RAW Full Frame formátumú belső videorögzítést kivágás nélkül, így kreatívabb szerkesztési lehetőségeket biztosít.

  • Kettős natív ISO
    Az X9-8K Air kettős natív ISO-t támogat. A teljes képkocka 30 képkocka/mp-nél és az alatti EI 800/4000 felbontást kínál, amely támogatja a filmgyártásban általában használt 24 fps-t, valamint a kereskedelmi és televíziós produkciókban használt 25 fps-t. 30 képkocka/másodperc feletti sebességnél az EI 320/1600 elérhető. Ez lehetővé teszi, hogy az X9-8K Air kiváló részletgazdagsággal és minimális zajjal rögzítsen képeket, még városképeken vagy gyenge megvilágítású strandokon is, így a professzionális földi mozi kamerákkal egyenrangú.

  • 14+ fokozatú dinamikatartomány
    Az X9-8K Air több mint 14 láb dinamikus tartományt fed le, gazdag fény- és árnyékrészleteket rögzítve összetett világítási forgatókönyvekben, például napkelte és naplemente esetén. A nagy dinamikatartomány több lehetőséget kínál az utószerkesztéshez, megőrizve az igazi színeket még jelentős expozíciós beállítások után is.

  • Objektívek DL rögzítéssel
    A DJI szabadalmaztatott DL rögzítését örökölve az X9-8K Air kompatibilis egy további 18 mm-es F2.8 full-frame ultra-széles objektívvel és egy új teleobjektívvel (később jelentjük be) a korábbi DL 24/35/50 mm F2 mellett. Mind az öt objektív légi filmezéshez készült. A házak könnyű monocoque szénszálból készültek, így a legkönnyebb objektív mindössze 178 g tömegű, ami megfelel az Inspire 3 ultra-nagy manőverezhetőségre vonatkozó követelményeinek.

  • DJI Cinema Color System (DCCS)
    A DJI fejlett színtudományán és technológiáján alapuló DJI Cinema Color System lehetővé teszi az X9-8K Air számára, hogy megőrizze az autentikus színeket, amelyek újra meghatározzák a légifilm megjelenését. Ez vonatkozik a természetes környezetre és a városi tájakra, és pontosan rögzíti a bőrtónusokat különféle környezetben és fényviszonyok között. A DCCS egyszerű színegyeztetést biztosít az X9-8K Air és a földi mozi kamerák, például a DJI Ronin 4D között, konzisztens levegő-föld színstílust biztosítva, hogy megfeleljen a film utómunkálati szerkesztési munkafolyamat-igényeinek.

Technikai specifikáció
Szenzor: 35 mm full-frame CMOS
Maximális felbontás: Fotó: 8192 × 5456
Videó: 8192 × 4320
ISO tartomány: Videó: 100-6400
Fotó: 100-25600
Zársebesség: Elektronikus zár: 8-1/8000 s
Fotóformátum: JPEG/DNG
Videóformátum: MOV, CinemaDNG
Gimbal
Mechanikus tartomány: Döntés: 120°
Görgetés: 180°
Pásztázás: 270°
Akkumulátor típusa: TB51 Intelligens akkumulátor, Li-ion
Akkumulátor kapacitása: 4280 mAh
Akkumulátor súlya: Kb. 470 g
Üzemi hőmérséklet: -20 ° és 40 ° C között (-4 ° és 104 ° F között)
Az akkumulátor töltési ideje: Gyors módban: Körülbelül 35 perc 90%-ig
Normál mód: körülbelül 55 perc 100%-ig
Csendes mód: kb. 80 perc 100%-ig
Töltési hőmérséklet: -20° to 40° C

Csomag tartalma:

  • 1 x DJI Inspire 3
    1 x RC Plus
    1 x Kétfejű csavarhúzó
    1 x Nagy sebességű USB-C – USB-C adatkábel
    1 x USB-C - USB-A adatkábel
    6 x TB51 intelligens akkumulátor
    1 x Intelligens töltőhub a TB51 akkumulátorokhoz
    7 x intelligens töltőhub hálózati kábele a TB51 akkumulátorokhoz
    1 x TB51 Smart Battery matrica
    3 x Inspire 3 összecsukható gyorskioldó propeller (pár)
    1 x PROSSD 1TB
    1 x Inspire 3 Kosártok
    1 x RC Plus szíj
    1 x RC Plus övtámasz
    1 x Zenmuse X9-8K gimbal kamera
    1 x Zenmuse X9-8K Air gimbal fényképezőgép-tok
    1 x Objektív hordtáska (18/24/35/50mm)
    2 x Inspire 3 gimbal gumicsillapító
    Dokumentáció

Értékelések DJI Inspire 3

Nincs vélemény a termékről.