Dragon’s Dogma: Dark Arisen Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dragon’s Dogma: Dark Arisen - PS4Dragon’s Dogma: Dark Arisen - XBOX ONEDragon’s Dogma: Dark Arisen - PS3Dragon’s Dogma: Dark Arisen - XBOX 360
Bruttó ár
12.990 Ft
Nettó ár: 10.228 Ft
 
Termék kódja: 394995
CapcomEN szinkron

Dragon’s Dogma: Dark Arisen [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék a nagy nyílt világban zajlik, és örömteli cselekvési élményt jelent. A játékosok egy epikus kalandot indítanak el egy gazdag élõvilágban, három AI elvtársakkal, akiket eltérítõnek neveznek. Ezek a gyalogok egyedül harcolnak, bemutatva azokat a képességeket és képességeket, amelyeket a játékos által meghatározott jellemzõk szerint tökéletesítettek. A játék mindent tartalmaz az eredeti játéktól és a folytatástól. A dinamikus harcok garantálják a hegymászást, a lökést, a légi versenyzést és a sárkányok megölését. A játék tele van kísérteties földalatti területekkel, amelyek tele vannak szörnyekkel. Egy csomó képesség, páncél, fegyver, azok javítása és természetesen az AI társai. Gyönyörû grafika tele légzési pillanatokkal.

Értékelések Dragon’s Dogma: Dark Arisen

Nincs vélemény a termékről.