EA SPORTS UFC 5 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ EA SPORTS UFC 5 - Xbox Series X|S
28.290 Ft
27.690 Ft
Nettó ár: 21.803 Ft
 
Termék kódja: 466521
ElectronicEN feliratok

EA SPORTS UFC 5 [PS5]A játékról

Olyan valóságosan, ahogyan csak lehet!

A Frostbite által hajtott EA SPORTS UFC 5 a verekedős játék következő evolúciója. A páratlan grafikai fejlesztésektől a vadonatúj sebzési rendszerekig és a játékmenetet igazán hiteles módon befolyásoló healerek megállításáig, olyan valóságos, mint amilyen csak lehet.


Fő tulajdonságok

 • HITELES SÉRÜLÉS
  A vágások, zúzódások és duzzanat az okozott – és elszenvedett – sebzés alapján halmozódik fel, beleértve az arcsérülés több mint 64 000 lehetséges kombinációját, amely minden eddiginél részletesebben jelenik meg, és valósághűen befolyásolja a karakter tulajdonságait.

 • ORVOSI ELLENŐRZÉSEK ÉS SZÜNETEK
  A hiteles sérülés hiteles eredménnyel jár. Ha egy játékos súlyos sérülést szenved – például orrtörést vagy bedagadt szemet – a játékvezető most közbeléphet, leállíthatja az akciót, és kérheti a ringorvost, hogy ellenőrizze a sérülést.

 • ÚJ REAKCIÓK AZ ÜTÉSEKRE ÉS ÜTÉSEK
  Bemutatjuk a teljesen új animációkat a földön lévő könyöklésekre és kilókra, a forgatásos támadásokra, és néhány további ütésre, rúgásra, térdelésre és könyöklésre. Ráadásul az új feltűnő animációk a nehéz ütőket, a professzionális kickboxosokat és egyebeket utánozzák.

 • JÁTÉKMÓDOK
  A frissítések a Fight Week új tartalmait tartalmazzák – a valós UFC események körül havonta frissülő funkciók és kihívások. Az online karrier mód lehetővé teszi a mérkőzések létrehozását a tevékenységek, az osztályokban elért haladás vagy a cím alapján négy osztályban.

 • ERŐS ÜTŐRENDSZER
  Az UFC 5 hiteles részletességgel rögzít mindent, amitől egy MMA-harc MMA-harccá válik. A következő generációs grafikai fejlesztések új életet lehelnek a játékanimációkba.

Trailer

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések EA SPORTS UFC 5

Nincs vélemény a termékről.