Elden Ring Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Elden Ring - PS4Elden Ring - PS5Elden Ring - Xbox Series X|S
Bruttó ár
21.790 Ft
Nettó ár: 17.157 Ft
 
Termék kódja: 444137
BandaiEN szinkron

Elden Ring [PC DVD]


Éljen át izgalmas kalandokat, és vegyen részt egy hatalmas, cselszövésekkel és sötét erőkkel teli világ sorsában! A jellegzetes harcmódnak köszönhetően minden ellenfél esetében meg kell találnia a megfelelő stratégiát.


Keljen fel, tisztátalan, és engedd, hogy a kegyelem vezessen, hogy átvedd az Elden Ring hatalmát, és az Elden Lord légy! A The Between országokban, ahol Marika királynő uralkodott, az Elden gyűrű, az Erdtree forrása összetört. Marika leszármazottai megszerezték a Nagy Rúnák néven ismert Gyűrű szilánkjait, és újonnan felfedezett hatalmuk őrült illata háborút robbantott ki: The Shattering. Megfestettek, akiket kegyelem borított, és kiűzettek a The Between országokból, ti halottak, akik még éltek, kegyelmetek már rég elveszett, kövessétek az utat a ködös tengeren keresztül, és álljatok az Elden Ring előtt!


elden_ring_1

Ahogy a konfliktusok visszhangja visszhangzik a távolban, megérkezik a kitaszított. Ősei egykor a The Between országokat hazának nevezték, de a kegyelem áldott fénye már régen elveszett a törzsük számára, és ki voltak zárva a királyságból. Beszennyeződtek, és visszatértek, hogy megszerezzék a legenda által nekik ígért Elden lordságot. Ez az Elden Ring világa. Hatalmas mezőkön lovagolsz át, dombokon vágtatsz, és sziklákon ugrálsz fürge lovadon, feltárva az élettől, de veszélyektől hemzsegő világot. A csodálatos mezőkön, ahol az utazásod kezdődik, mitikus lények fonják hálóikat, kimondhatatlan borzalmak leselkednek a mocsarakban, és mindenféle katonák és vándor harcosok várják a tudatlanul bolyongókat. A félénk lények az édes füvekből táplálkoznak, vagy az aljnövényzetben szaladgálnak. Az a néhány lakos, akik nem őrültek és nem ellenségesek, a The Shattering nevű esemény által hátrahagyott városok összetört maradványai mellett ácsorognak. Különféle kérdésekre adhatnak választ, ha segítesz nekik. Fölöttük, csapdákkal, titkokkal és őrzőkkel teli hatalmas hagyatékban ülve félistenek – elvetemült urak, akik királyi és nemesi családokból származtak – uralkodnak az Elden Ring szilánkjai által biztosított megingathatatlan hatalommal.


elden_ring_2

Elveszett kegyelmedtől vezérelve (ha megtalálod) olyan ösvényre kerülsz, hogy bölcsességgel és varázslattal visszaszerezd ezt a földet, és elveszed a félistenek kezéből, de nem kell követned az útjukat. A döntés a tiéd! Hatalomra vágysz, vagy a megértést keresed? Döntsd el magad, majd alakítsd ki karakteredet, ahogy jónak látod! Próbálj ki tucatnyi készséget, és találd meg a stílusodhoz leginkább illőt! Gyakorolj csendben sétálni, hogy elkerüld a veszélyt, vagy váratlanul elkapd az ellenséget. Használd ki a környezetet, az időjárást és az időt saját előnyödre! Tanuld ki a harcművészetet, ahol le kell olvasnod az ellenséged szándékait, és jól kell időzítened a támadásaidat, mert élet vagy halál múlhat rajta. Lovagolj a zsoldosok ellen! Tanulj titokzatos varázslatokat a mesterektől, akik még mindig a háború romjai között ácsorognak! Hívd meg az ismerős szellemeket, hogy kiegyenlítsd az esélyeket, vagy hívd meg Tarnished barátodat, hogy harcoljon melletted, és ossza meg a terhet a felfedezés során. Végső soron a saját ambícióid ereje határozza meg az utad. Minél nagyobbak a céljaid, annál nagyobb a kihívás. Ha úgy döntesz, hogy visszaszerzed a The Between földjeit, harcolnod kell. És igen, meghalhatsz! De vissza fogsz térni a harcba! Ugyanis így születik a bajnok - vagy a Lord!


elden_ring_3

Egy új fantáziavilág

Egy új, történetekkel teli világ jött létre Hidetaki Miyazaki (a Dark Souls sorozat szerzője) és George RR Martin (A Song of Ice and Fire fantasy sorozat szerzője) érdekes együttműködésében. Ennek köszönhetően teljes értékű élményre számíthatsz egy bonyolult, fordulatokkal és érdekes karakterekkel teli történettől.


elden_ring_4

Kutatni és felfedezni

Az Elden Ring világa hatalmas, és számos közlekedési lehetőséget kínál a térképen, akár gyalog, akár lóháton. Meghódíthatja a világot barátaival együtt online együttműködésben vagy egyénileg. Fedezze fel a füves síkságokat, mocsarakat és sűrű erdőket. Hegyeket is mászhat, vagy gyönyörű kastélyokat látogathat meg.


Műfajt meghatározó játékélmény

Hozd létre a karakteredet egy kifinomult akció-RPG-ben, és határozd meg játékstílusodat a fegyverek, mágikus képességek és készségek széles skálájával való kísérletezéssel, amelyek megtalálhatók szerte a világban. Rohanjon a csatába, szedje le egyenként az ellenségeket, vagy hívjon szövetségeseket segítségül. Számos lehetőség áll rendelkezésére, amikor eldönti, hogyan közelítse meg a felfedezést és a harcot.



Értékelések Elden Ring

Nincs vélemény a termékről.