The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition) - PS3The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition) - XBOX 360
Bruttó ár
4.290 Ft
Nettó ár: 3.378 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 26804
BethesdaEN szinkron

The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition) [PC DVD]

The Elder Scrolls 4: Oblivion alapjáték + Knights of the Nine és Shivering Isles egycsomagban!


The Elder Scrolls IV: Oblivion
Szállj szembe a sötétség erõivel. A szétesõ birodalomban kitárulnak Oblivion kapui és démonok rohanják le az országot. Meg kell találnod az eltûnt trónörököst és fel kell fedned a baljós tervet, mely pusztulással fenyegeti Tamrielt. Élj egy másik életet egy másik világban Olyan karaktert hozhatsz létre, amilyet szeretnél - lehetsz nemes harcos vagy sötét orgyilkos. Következõ generációs grafika Fantaszikus látvány, élethû városok, kazamaták és realisztikus erdõk. Belsõ nézetes közelharc és mágia A vadonatúj harc- és mágiarendszer új szintre emeli a belsõ nézetes szerepjátékot. Az E3 legjobb RPG-je

The Elder Scrolls IV: Oblivion: Knights of the Nine
Az istenek elhagyták Tamrielt.
A Bukott Királyt szabadon engedték Oblivion elfeledett sötétségéből, hogy bosszút álljon az őt száműző Isteneken. Csak egy tiszta szívű bajnok győzheti le a földre szabadult Gonoszt. Neked kell vállalkoznod e feladatra; szerezd vissza a Divine Crusader kereszteslovag elveszett ereklyéit és vezes ismét dicsőségre a Kilenc Lovag rendjét. Új várbörtönök, új szereplők, felfedező utak és rejtélyek várnak rád.

 • alapíts új lovagrendet
 • harcolj új ellenségekkel
 • imerd meg a különleges kiegészítőket

  The Elder Scrolls 4: Oblivion - Shivering Isles
  A Shivering Isles igen meglepő módon a Shivering Islesre kalauzol el minket, amit ugyan le lehetne fordítani, de minek, a lényeg az, hogy újdonsült territóriumunkon az őrület az úr. Hogy melyik válfaja, az napszaktól és karaktertől függ, az azonban tény, hogy az őrület daedra hercege által vezetett kompánia igen nagy bajban van, és természetesen mi vagyunk kiszemelve arra, hogy megmentsük ezt a finoman szólva is nyakatekert világot az enyészettől. Az Elder Scrolls sorozat szellemiségének értelmében a Shivering Isles nem mint a menüből külön indítandó, az alapjátéktól elszeparált kiegészítő jelenik meg, hanem az Oblivion szerves részeként – még ha a két territórium nem is függ össze, bármikor átmehetünk egyikből a másikba. Az Oblivionben élénk tárt császári provincia konszolidált fantasy jellegével ellentétben a Shivering Isles egy valóban nem mindennapi területet tár elénk, egy olyat, amelyben valóban az őrület, a káosz az úr. Természetesen komplett elmegyógyintézet-szimulátorról nem beszélhetünk, azonban mind a világ, mind pedig annak lakói finoman szólva is eltérnek attól, amit átlagosnak, normálisnak szokás nevezni. Ez nagymértékben megdobja a hangulatot, amely amúgy sem szorul különösebb növelésre, köszönhetően a már az Oblivion esetében is kitűnőre vizsgázott játékmenetnek, illetve a remek fő történeti szálnak.

 • The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition) - PC : értékelés 5 5-ből 2 értékelés alapján.

  Értékelések The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition)

  Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 ismertető)
  Talált Oldalak:   1  
  od Dióssi Norbert 5 az 5 csillagból! 2017.08.18.
  Baromi jó játék, jó egy hónapot elvoltam vele. :) Legalább olyan jó mint a Morrowind.
  od Herman László 5 az 5 csillagból! 2010.12.20.
  Ez egy nagyon jó játék, bár kicsit egyszerûbb viszont élettel teltebb mint a Morrowind. Hiába na, nem lehet minden tökéletes :D A kiegészítõkrõl nem tudok nyilatkozni,csak a Fighters Stronghold nevezetû kisebb kiegészítõ van meg (egy idõben ingyenesen le lehetett tölteni a játék honlapjáról, most nem tudom így van e). Most tervezem a GOTY változat vásárlását, így karácsony táján jó is lesz. Apropó, nem tudja valaki, hogyha most megrendelem mikorra érkezik meg? Ugye "megrendelhetõ" státuszú és nem tudom pontosan mikorra érkezne meg. Már csak ez az információ áll köztem és a vásárlás között :)
  Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 ismertető)
  Talált Oldalak:   1