F1 23 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ F1 23 - PS4F1 23 - Xbox Series X|S
Bruttó ár
12.590 Ft
Nettó ár: 9.913 Ft
 
Termék kódja: 461293
ElectronicEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 3.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 9.490 Ft-ért

F1 23 [PS5]

A játékról

Fékezzen utoljára az EA SPORTS F1 23-ban, a 2023-as FIA Forma-1-es világbajnokság hivatalos videojátékában!

A „Braking Point” sztori mód új fejezete izgalmas drámai pillanatokat és heves rivalizálást hoz. Versenyezzen új pályákon Las Vegasban és Katarban, és szerezzen jutalmakat és fejlesztéseket az F1 World módban. Új piros zászlók növelik a hitelességet, és a 35%-os versenytáv funkció több akciót és izgalmat garantál.

Élvezze a 2023-as frissített autókat és a hivatalos F1-es listát, amely 20 kedvenc versenyzőjét és 10 csapatát tartalmazza. Hozza létre álmai csapatát, és lovagolja meg a győzelmet a My Team karrier módban, versenyezzen osztott képernyős vagy kiterjesztett, többplatformos többjátékos játékban, vagy próbálja ki az új Racenet ligákat még több közösségi funkcióval.



Fő tulajdonságok

  • Braking Point 2
    A „Braking Point” történetmód egy vadonatúj izgalmas fejezettel tér vissza, amely új rivalizálást és még drámaibb pillanatokat kínál majd az F1 23-ban. A történet a Konnersport Butler F1-es versenycsapat – egy új kitalált csapat a kezdetben – köré összpontosul, és átöleli a 2022-es és 2023-as F1-es szezont. A feltörekvő sztár, Aiden Jackson összetűzésbe került pimasz és arrogáns csapattársával, Devon Butlerrel. Amikor egyikük jövőjét személyes probléma fenyegeti, Devon nővére és a legutóbbi F2-bajnok Callie Mayer belép a játékba. Callie történetének életre keltéséhez a történetmesélő csapat Jamie Chadwick brit autóversenyzőt és a SkySports F1-es riporterét, Natalia Pinkhamet használta fel. Casper Akkerman csapatfőnöknek meg kell küzdenie a csapat és a család dinamikájával, valamint Devon és Callie apjának (és a csapat kulcsszponzorának, Davidoff Butlernek) manipulációival. A történet a különböző szereplők szemszögéből magán a játékmeneten és a jeleneteken keresztül bontakozik ki, és előrehaladását a döntéseid befolyásolják.
  • F1 World
    A vadonatúj F1 World az Ön új központja számos napi, heti és folyamatosan változó szezonális eseményhez. Egy teljesen új Tech Level előrehaladási rendszerre számíthat, amely garantálja a személyre szabott utazást a Forma-1 világában.
  • Új események
    Vállaljon új kihívásokat, és versenyezzen számos egyéni egyjátékos sorozatban, amelyek változatos módokat, pályákat és élményeket kínálnak az F1 23-ban! Tanuljon meg különböző pályákat, fejlessze vezetési képességeit, fedezze fel az F2 tartalmait, vegyen részt szuperautó-versenyeken és még sok másban. Az egy- és többjátékos játékesemények számos napi, heti és szezonális eseményt tartalmaznak az egyéni és a kooperatív rajongók számára. A hét minden napján mindenkinek van valami – a többjátékos fődíjaktól a versenyhét ünnepléséig és időbeli kihívásokig.
  • Technikai szint
    Frissítse autóját az F1 Worldben az egész szezonban az új Tech Level progressziós rendszerrel. Teljesítsen kihívásokat, versenyezzen online, és vegyen részt a játékon belüli eseményeken a szezon során, hogy olyan fejlesztéseket szerezzen, amelyek növelik műszaki színvonalát, és képviselik autója teljesítményét az F1 világában. A műszaki színvonal emelkedésével növekszik járműve teljesítménye, és így lehetőség nyílik arra, hogy igényesebb rendezvényeken vegyen részt. Technikai színvonalon felüli rendezvényeken is részt vehet, de ebben az esetben még nagyobb kihívásra számíthat. A jobb játékosok képesek lesznek felülmúlni járművük műszaki színvonalát, de csak bizonyos mértékig.
  • Fejlesztés
    Szerezzen frissítéseket, és töltsön időt a garázsban a hangolással, hogy személyre szabhassa és javítsa autóját az F1 Worldben a sebesség és a teljesítmény érdekében. Az F1 World fejlesztései két kategóriába sorolhatók: járműalkatrészek és csapattagok frissítései. Az alkatrészek növelik járműve teljesítményét a versenyek során. A csapattagok fejlesztése a szerződéses rendszeren keresztül erősíthető, hogy további elemekhez jusson, amelyek segítségével tovább növelheti teljesítményét.
  • Gyártás
    Az F1 World új alkotási rendszere lehetővé teszi, hogy a tervrajzok erőforrásait felhasználva különféle frissítéseket készítsen, és szerződéseket kössön játékmódosítások használatára, új matricákat gyűjtsön össze és adjon hozzá a műszerfalhoz, és még sok mást.
  • Licencrendszer
    Az új engedélyezési rendszer elősegíti a tisztességes versenyzést az F1 világában, és jutalmazza a játékosokat a felelősségteljes vezetésért.
  • Átdolgozott többjátékos játékmód
    Az F1 World bemutatja a felújított rangsorolt ??többjátékos módot egy új, divízió alapú rangsorolási rendszerrel, az F1 23 eSports sorozattal és egy új feladatrendszerrel, amely leegyszerűsíti a Podium Pass előrehaladását. Szerezzen pontokat versenyzéssel, emelkedjen a bronzból az elit osztályba a heti promóciókkal, és szerezzen díjakat és fejlesztéseket, amelyekkel javíthatja technikai színvonalát.
  • Összegzés
    Miközben feladatokat hajt végre az F1 World módban, emlékeztesse magát a fejlődésre az új Compendiumban, a virtuális matricaalbumban, amely a Forma-1 múltját és jelenét ünnepli. Versenyezhet, gyűjthet matricákat, ragassza fel őket az albumba, és töltse ki a képeket, hogy megkapja a több jutalmat és nyereményt.

Játékmenet

  • Jobb járműkezelés, jobb versenyzés
    Az F1-es járművek új fizikája kiszámíthatóbb viselkedést garantál a pályán és jobb tapadást fékezéskor, gyorsításkor és kanyarodáskor. A valódi F1-es csapatok visszajelzéseit figyelembe vették az aerodinamikai tapadás és a gumitapadás egyensúlyának beállításakor, ami valósághűbb érzést és gördülékenyebb versenyzést eredményezett. A motor jobb nyomatékának és tehetetlenségének változása hitelesebbé és könnyebben beállíthatóvá teszi a fojtószelep reakcióját.
  • Precision Drive vezérlőtechnológia
    Versenyezzen nagyobb irányítással, pontossággal és finomsággal a kifinomult vezérlési technológiának köszönhetően, amely nagyobb magabiztosságot ad a játékosoknak a döntő pillanatokban.
  • Red Flags
    Az új vörös zászlók hiteles stratégiai elemet adnak minden versenynaphoz az F1 23-ban.
  • 35% versenytáv
    Az új, 35%-os versenytáv opció valósághű versenystratégiát és beállítást hoz, ahol a gumikopás továbbra is kulcsfontosságú tényező marad anélkül, hogy minden versenyen túl sok időt kellene töltenie.
  • Új Las Vegas és Katari Nagydíj
    Tesztelje versenyzői tudását a legújabb Forma-1-es úti célokon. Tapasztalja meg a 2023-as Las Vegas-i és a 2023-as Katari Nagydíjat, amelyek kibővítik az F1 23 versenynaptárát. Repüljön át a gyors utcai pályán Las Vegas ikonikus fényei alatt, és versenyezzen a Lusail International Circuit versenyen a sivatagi Doha város külvárosában.

Trailer

Kapcsolódó termékek (2)


Értékelések F1 23

Nincs vélemény a termékről.