Farming Simulator 22 (Platinum Edition) [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
12.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 453616
Giants

Farming Simulator 22 (Platinum Edition) [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A valaha volt legnagyobb gazdálkodási szimulátor.
A Farming Simulator 22 Platinum Edition segítségével mezőgazdasággal, erdőgazdálkodással és állattenyésztéssel foglalkozhat a négy különböző európai és amerikai régió egyikében. Több mint 500 valódi jármű és gép több mint 100 neves mezőgazdasági gyártótól a világ minden tájáról áll az Ön rendelkezésére. Különféle új játékmechanikák várnak Önre a Farming Simulator 22-ben: a szezonális ciklusok arra kényszerítik, hogy előre tervezzen és alkalmazkodjon a változó időjárási viszonyokhoz. Az olyan új növények, mint a szőlő és az olajbogyó, precíz munkát igényelnek speciális gépekkel keskeny sávokban, így a különböző termelési láncok lehetővé teszik a mezőgazdasági birodalom felépítését.

A játékról

A Platinum Expansion bővítmény még több tartalmat hoz!
  • A kiterjedt alapjátékon kívül a Platinum Edition tartalmazza a vadonatúj Platinum Expansiont is, amely hozzáadja a Silverrun Forestet, egy új térképet, amelyet az észak-amerikai északnyugat ihletett, sűrű erdős tájjal és új lehetőségekkel. Készítsen fajelölőket, és induljon új erdészeti küldetésekbe, vagy akár építsen hajót a hajógyárban – a Silverrun Forest számos érdekes helyszínt és termelési láncot kínál, amelyek az Ön fakészletének megfelelően alakulnak.
  • Élvezze a neves svéd Volvo, a Farming Simulator sorozat premierjét ünneplő új gépek nagy választékát, és bővítse járműparkját a John Deere, a Komatsu, a Pfanzelt, a Koller, a Schwarzmüller, az IMPEX és még sok más gyártó gépeivel. A bővítés több mint 40 valódi járművet és gépet tartalmaz, amelyek gazdagítják és kibővítik a mezőgazdaság és az erdőgazdálkodás lehetőségeit – akár egyedül, akár barátokkal kezd virtuális gazdálkodásba egy többjátékos játékban.
Tulajdonságok:
  • Több mint 100 valódi márka, köztük Volvo és más márkák
  • Több mint 500 valódi jármű és gép
  • Tartalmazza az alapjátékot és a Platinum Expansiont
  • 4 különböző európai és amerikai régió
  • Nagyszámú növény, állat és fa
  • Szezonális kihívások, termelési láncok, fajelölés és még sok más
  • A crossplay-kompatibilis többjátékos mód lehetővé teszi a kooperatív gazdálkodást
  • ModHub ingyenes tartalommal a közösségtől

Trailer

Értékelések Farming Simulator 22 (Platinum Edition) [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.