FIFA 22 + F1 2021: The Official Videogame Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ FIFA 22 + F1 2021: The Official Videogame - Xbox Series X|S
18.690 Ft
18.290 Ft
Nettó ár: 14.402 Ft
 
Termék kódja: 460234
ElectronicEN szinkron

FIFA 22 + F1 2021: The Official Videogame [PS5]

Forradalmian új generációs HyperMotion technológia a Playstation ®5 és az Xbox Series X|S között. A játék olyan szintre emeli játékélményét, amelyet még soha nem tapasztalt. A technológia integrálja a fejlett csapatokat érintő adatokat, hogy a játékmenet még intenzívebbé váljon. Az új generációs konzol teljesítményének köszönhetően a játék az eddigi legreálisabb és legsimább játékmenetet ötvöz. A játék újdonsága minden játékmódban megvalósul.


Lehetősége lesz karrier módban beteljesítheti futballálmait, és a VOLTA FOOTBALL módban ismét megcsodálhatja a kis futball eleganciáját: új játékmódokkal és eljárásokkal, minden évszakban. Profi klub módban hozzon létre egy továbbfejlesztett csapatot előléptetési rendszerrel, hogy szakembereit szilárdan a kezei között tartsa.
HYPERMOTION TECHNOLÓGIA
A konzolok következő generációjánál a HyperMotion rendszer teljesen újdonság: ha két technológiát ötvöz, az jelentősen megváltoztatja és javítja a játékmenetet.
 • A 11 vs 11 mérkőzés fejlett rögzítése: Az Xsens szettek először teszik lehetővé, hogy megörökítsd 22 profi focista mozgását, akik nagy tempóban játszanak. Hatalmas mennyiségű és minőségi adat megszerzése a játékosok mozgásáról, ami kiváló alapot jelent az egyének mozgásához a FIFA 22 játékban.
 • Gépi tanulás: : A legmodernebb szabadalmaztatott algoritmus több mint 8,7 millió képet dolgozott fel a fejlett meccslövésekből, lehetővé téve ez az algoritmus teljesen új animációk készítését valós időben.
 • Hiteles csapatmozgás: : Az Xsens-készletek, amelyeket először használnak minden nagy iramú futballista adatainak rögzítésére, jelentős előrelépést jelent. Adatokat nyerünk minden érintésből, beavatkozásból, sprintből és párharcból, s ezek együttesen képezik az alapját a FIFA sorozat történetének legnagyobb animációs frissítésének.
 • "ML-Flow" algoritmus: : Ez az algoritmus több mint 8,7 millió képkocka alapján valós időben új animációkat hoz létre, így jobban beállíthatja lépését és tempóját a labda feldolgozása előtt, vagy simábban lőhet a kapuba.
 • Taktikai felhasználói felület: : A konzolok új generációi lehetőséget kínálnak a mezőny összes játékosának taktikai fejlesztésére. Minden játékos sokkal jobban érzékeli a csapattársak és az ellenfelek helyzetét és mozgását, ami egy teljesen új szintű taktikai realizmust hoz létre. Egy támadás során a játékosok másodpercenként akár hatszor több döntést hozhatnak, ami azt jelenti, hogy jobban ismerik a környezetüket. Okosabban viselkednek az akciók beállításakor, tudják, hogyan kell időzíteni a rajtokat, erősebben kezdik a szabad labdát.
 • Kinetikus légi harc: : Nézze, ahogy a védők és a támadók egymást tolják, húzzák és ütik, amikor megpróbálnak a labdához jutni. Ennek eredményeként megnő a fejléc minősége.
 • Kiegyensúlyozott labdavezérlés: : A frissített animációk javítják a labda irányítását a FIFA 22-ben, természetesebbé és gördülékenyebbé téve a játékot, mint valaha.
 • Természetesebb játékosok: : A mérkőzés 11–11 fejlett felvételének köszönhetően teljesen új animációkat várhat a labda nélküli játékosok viselkedéséről, amelyek szintén hozzájárulnak a játékosok általános természetességének és hitelességének javításához. Észreveheti, hogy a játékosok hogyan beszélnek és gesztikulálnak az aktuális események és a helyzet súlyossága alapján. Az aktív mozgás minden fejlesztése az idei évet a reálisabbá és lenyűgözőbbé teszi a FIFA sorozat történetében.
  fifa_22_next_gen

  A JÁTÉK EGYÉB ELEMEI
 • Kifinomult kapusok viselkedései: az új elkapó rendszernek köszönhetően a kapusok sokkal inteligensebbek, ami stabilabb teljesítményt és ésszerűbb eredményeket eredményez. Pozíciós játékunk az egész világ kapusain alapul, hogy lemásolja a legjobb kapusok viselkedését, beleértve a villám reflexeket is.

   

 • Realisztikus labda: Kifinomult paraméterek, beleértve a sebességet, az aerodinamikai hozzáállást, surlódást, érintést, lövést, passzt.

   

 • Új támadó technika: - Különböző stílusokat állíthat be a csapat számára a pálya minden felében. Tartsa a labdát a pálya közepén, és gyorsan támadjon. Alternatív megoldásként játszon 16-16 játékos között vagy az egyéni stílusban.

   

  KARRIER ÜZEMMÓD

  Az újratervezett karrier mődban számos módszert és eljárást használhat a kívánt siker eléréséhez.


  FIFA ULTIMATE TEAM

  Építse fel álmai csapatát és versenyezzen másokkal a FIFA sorozat legnépszerűbb módjában. Több ezer játékos közül választhat, és számos módon testreszabhatja a klubbot. Egyedül játszhat a Squad Battles-ben, együtt a FUT, On-line, vagy Division Rivals együttműködésében, vagy a FUT Champions, FIFA Ultimate Team™ (FUT) legjobbjaival folytatott mérkőzésen.


 • FUT JÁTÉKMÓD - Az új játéktartalom új lehetőséget kínál arra, hogy egy adott bajnoki mérkőzésen csapatot építsen, és lehetőséget ad arra, hogy felidézzen néhány nosztalgikus pillanatot, melynek köszönhetően a játékosok helyet szereznek a FUT-ba
  PROFI KLUBBOK

  Az új klub testreszabási lehetősége lehetővé teszi, hogy kitűnjön a tömegből a gyepen vagy a lelátón. A játékos teljes irányítást kap a fejlesztés felett, és a közösségi játék hatékonyabb elemeinek köszönhetően sokkal gyorsabban megtalálja a következő mérkőzést.

  F1 2021: The Official Videogame  Red_Bull_F1_Banner


  Minden történetnek kezdete van az F1® 2021-ben, az FIA hivatalos 2021-es FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™ videojátékában. Élvezd a lenyűgöző új F1® 2021 funkciókat, beleértve az izgalmas "Braking Point" történetet, a két játékos karriert, és kerülj még közelebb a kezdethez a "Real-Season Start" segítségével. Vidd a csapatot a csúcsra az elismert tízéves "My Team" karrier módban, vagy haladj fej-fej mellett osztott képernyős és többjátékos módban. Merülj el bolygónk legnagyobb versenyzői "látványában", és versenyezz hiteles felállással, amely húsz hősies pilótát és tíz ikonikus csapatot tartalmaz a 2021-es szezonból.

 • „Braking Point“ - izgalmas, új történetélmény.
 • Új játékmódok: Karrier két játékos számára és ‘Real-Season Start’.
 • My team mód - hozz létre egy versenyzőt, válassz szponzort, motorszállítót, vegyél fel egy csapattársat, és indulj a 11. csapatként.
 • Továbbfejlesztett járművezetői statisztikák, amelyek most tartalmazzák a "beállítottságot" és a csapat számára fontos új osztályi eseményeket, amelyekkel foglalkozni kell.
 • Osztott képernyő két játékos számára.
 • Alkalmi verseny lehetőségek a lazább versenyekhez, míg az új Expert opciók a tapasztalt játékosok számára még nagyobb irányítást biztosítanak.
 • Elismert tízéves karriermód, beleértve a frissített kutatási, fejlesztési és gyakorlati programokat, valamint új gyors eljárásokat.
 • Belefoglalták a Formula 2 ™ is, amely az F1® edzőterme, rövid, közepes vagy teljes szezon lehetőségével, valamint a 2020-as és a 2021-es* szezon tartalmával.
 • Esports - játékterület az online kvalifikációs eseményekhez, a legfrissebb hírekhez és még az új F1® Esports Challenger és Pro Series versenyek megtekintéséhez is

  F1_all_screen
  Az Online multiplayer mód PlayStation Plus előfizetést igényel!

  Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!


 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
  EN szinkronCZ feliratok

  Értékelések FIFA 22 + F1 2021: The Official Videogame

  Nincs vélemény a termékről.