FIFA 23 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
9.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 451185
Electronic

FIFA 23 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

EA SPORTS A HyperMotion2 technológiával ellátott FIFA 23 még valósághűbb játékmenetet, férfi és női FIFA világbajnokságot, női klubokat, platformok közötti játékot és egyéb látványosságokat hoz a világ legnépszerűbb sportjának virtuális változatába.

A játékról


EA SPORTS A FIFA 23 még több akciót és futballrealizmust hoz a világ legnépszerűbb játékába. A továbbfejlesztett HyperMotion2 technológia kétszer annyi valós mozgásrögzítéssel segít minden meccsen minden eddiginél valósághűbb futballanimációt készíteni. apasztalja meg a futball legnagyobb tornáit, amelyek a férfi és a női FIFA világbajnokságok főszereplőjeként szerepelnek a FIFA 23-ban a szezon során. Játsszon először – a dedikált HyperMotion2 technológiás animációk támogatásával – női klubokkal, és használja ki a platformok közötti játék lehetőségét, amely megkönnyíti a barátokkal való erőmérést. Élvezze a játék új módját és építse fel álmai csapatát a FIFA Ultimate Team módban a FUT Moments és egy kifinomult interplay rendszerrel, vagy élje meg futballálmait a Karrier módban, ahol meghatározhatja saját játékosszemélyiségét, és a csapatot a leghíresebb edzők szerepében vezeti. VOLTA FOOTBALL és Pro Clubs módban mutasd meg személyiségedet a pályákon a testreszabás új szintjével, és tapasztald meg a továbbfejlesztett játékrendszert az utcákon és a stadionokban. Játssz a világ legnépszerűbb játékával, több mint 19 000 játékossal és 700+ csapattal több mint 100 stadionban, több mint 30 bajnoki versenyen – köztük a Premier League-ben, az új Barclays FA Women's Super League-ben és a France D1 Arkemában, páratlan hitelességgel a FIFA 23-ban.

Fő tulajdonságok

  • HyperMotion2 technológia
    A kétszeres mennyiségű rögzített meccsadatnak köszönhetően a továbbfejlesztett HyperMotion technológia több mint 6000 autentikus animációt hoz a FIFA 23-ba a fejlett meccsrögzítésből származó több millió képkockából.
  • FIFA World Cup
    Tapasztalja meg a nemzetközi labdarúgás csúcsát a 2022-es FIFA World Cup Quatar és a 2023-as FIFA női világbajnokságot Ausztráliában és Új-Zélandon . A verseny kezdetekor további információkkal szolgálunk.
  • Női futball
    Játssz először női klubokban az EA SPORTS FIFA sorozat történetében. A Barclays FA Women's Super League és a Division 1 Arkema a FIFA 23 megjelenése után lesz elérhető. Speciális meccsrögzítés a HyperMotion2 technológiával, amelyet kizárólag női futballhoz terveztek, garantálja a játékosok hiteles mozgását a FIFA 23 játékban.
  • Játékrendszer
    Az új lövéstechnika kockázat/jutalom szemponttal, átdolgozott szabadrúgások, büntetők és szögletek, valamint a valósághűbb fizika pozitív hatással lesz a futball sokszínűségére.
  • Játéknapi élmény
    Élvezze a továbbfejlesztett meccsélményt a FIFA 23 játékban – a kiterjesztett valóság visszajátszásától a hiperrealisztikus gyepfelületeken át a megnövelt stadionhangulatig.
  • Tréningközpont
    Egy új edzői rendszer segít az újoncoknak és a kevésbé tapasztalt játékosoknak a játék alapjainak megismerésében. Fejleszd játékodat kihívások és fejezetek sorozatán keresztül.
  • Platformok közötti játék
    Játssz 1v1-et a FIFA Ultimate Team™, a Seasons Online, a Friendlies Online és még sok más játékban barátaiddal több platformon, köszönhetően a platformok közötti játéknak, ami új a FIFA 23-ban.
  • FIFA 23 Ultimate Team
    A FUT Moments és az újratervezett partnerkereső rendszer új játékmódot kínál, és álmai csapatát építheti fel. A sorozat legnépszerűbb módja új IKONOKAT és elemeket is kap a FUT Heroes Editionból.
  • Karrier mód
    Az eddigi leghitelesebb Karrier módban határozza meg a játékos személyiségét, vezesse a csapatot a leghíresebb edzők bőrében, és élvezze az új játékmódot.
  • Profi klubbok
    Mutassa meg személyiségét a pályákon a testreszabás új szintjével, megújult beugró mérkőzésekkel, új frissítésekkel és még sok mással.
  • VOLTA FOOTBALL
    Csatlakozzon a barátaihoz vagy a VOLTA FOOTBALL közösségéhez, és fejezze ki stílusát az új és továbbfejlesztett VOLTA Arcades játékban, még több karakterre szabással.
  • Hitelesség
    Játssz a világ legnépszerűbb sportágával a FIFA 23-ban több mint 19 000 játékossal és 700+ csapattal 100 stadionban, több mint 30 bajnoki versenyen.

Rendeld elő most és szerezz:

  • Játékos a hét csapata kiadásból (1. hét)
  • Kylian Mbappé kölcsönzésre (5 mérkőzés)
  • A FUT nagykövetének kiválasztása kölcsönzésre
  • Tehetséges fiatal (KARRIER mód)

Játékrendszer

Az EA SPORTS FIFA sorozat forradalmi HyperMotion technológiájának továbbfejlesztésével a FIFA 23 több mint 6000 autentikus futballanimációval büszkélkedhet, amelyek valósághűséget garantálnak a pályán történő minden lépésnél a FIFA 23 játékban:
  • Fejlett 11v11 meccsrögzítés
    Az Xsens ruhák több millió adatpont rögzítését teszik lehetővé professzionális futballistáktól, akik valódi 11v11 meccseket játszanak nagy intenzitással. A FIFA 23 fejlett 11v11 meccsrögzítési adatokat használ két új, professzionális csapattal lebonyolított mérkőzésről – beleértve a FIFA történetében az első női meccsrögzítést – és öt edzés adatait. Az eredmény a legvalósághűbb animáció az EA SPORTS FIFA sorozatban.
  • Gépi tanulás
    A fejlett és szabadalmaztatott gépi tanulási algoritmusunk a futballrealizmust hozza több helyzetbe a FIFA 23-ban. A fejlett meccsrögzítésből származó összesített 9,2 millió képkocka alapján az algoritmus új animációkat hoz létre valós időben, garantálva a természetesebb és valósághűbb futballt a FIFA 23 pályáin történő különféle interakciókhoz.
Ennek eredményeként a FIFA 23 még közelebb kerül a férfi és női csapatok profi mérkőzéseihez a világ stadionjaiban. A HyperMotion2 technológia teljesen új elemeket nyit meg, garantálva az animációk páratlan minőségét labdával és anélkül:
  • Az egész csapat hiteles mozgása
    Két további 11v11 meccsről rögzített játékos mozgásadatok Xsens ruhákkal a pályán, még természetesebb animációkat eredményeznek a FIFA 23-ban. A férfiak és a nők meccsfelvételeiből származó adatok több mint 6000 HyperMotion-kompatibilis animáció alapját képezik, így a játékosok minden eddiginél gördülékenyebben és valósághűbben mozoghatnak és játszhatnak.
  • A női labdarúgás fejlesztése
    Speciális, fejlett, nagy intenzitású 11v11 meccsrögzítés gépi tanulási technológiával kombinálva valódi női futballisták mozgásán alapuló valósághű animációkkal hitelesíti a női focit a FIFA 23 játékban.
  • Technikás dribling
    Egy teljesen új dribling rendszer lehetővé teszi a támadók számára, hogy intelligensebben számítsák ki a labdához vezető utat. Az egyes dribling érintések közötti animált átmenetek gépi tanuláson alapulnak, és új generációs vizuális effektusokat és változatosságot hoznak a labdával a lábadnál való játékba. Akár elszáguld egy védő mellett, akár a lábához ragasztva tartja a labdát, hogy gyorsan elforduljon az ellenféltől, az ultrarezisztens dribbelésnek köszönhetően a világ legjobb játékosai minden eddiginél gördülékenyebben mozognak.
  • Fedezés és gépi tanulás
    A gépi tanulási technológia feldolgozza a valódi védekezési helyzetekből származó információkat és a fejlett 11v11 meccsrögzítésből származó mozgásokat, és ezt használja a FIFA 23 fedezési rendszerének újratervezéséhez. Az eredmény természetesebb animációk a védőkről, akik szembeszállnak a támadókkal.
  • AkceleRACE
    Az új gyorsítási mechanika a személyiség új szintjét hozza, amellyel a játékosok elérhetik maximális sebességüket a FIFA 23-ban. A futballisták mostantól különböző sebességeknél érik el maximális sebességüket, ami elősegíti változatosabb mozgásukat és játszhatóságukat a FIFA 23-ban – az álló helyzetből való robbanásszerű gyorsítástól a vezérlésig vagy a hosszabb sebességváltásig.
  • Folyamatos lövés
    A HyperMotion2 technológiával támogatott új animációk természetesebb átmenetet tesznek lehetővé a labdairányítás és a lövés között. A pontosságot és a gördülékenységet ötvöző, hosszabb, kiváló minőségű animációk garantálják a gördülékeny mozgást, miközben a játékosok kezelik a labdát, fordulnak és kapura lőnek.
  • Kinetikus kapus vs fejcsaták/b>
    A kétjátékos interakciós technológia fejlesztése szinkronizálja a futballisták animációit olyan helyzetekben, amikor a kapusok keresztbe ugranak a támadó ellenféllel szemben. Így garantált a tisztább eredmény, ha a kapusok a levegőből gyűjtik a labdákat.
Élvezze a valósághűbb futballélményt a FIFA 23 játékban az olyan új játékmeneti funkcióknak köszönhetően, mint a kockázat/jutalom lövés, a szabadrúgások, büntetők és szögletek kifinomult mechanikája, valamint a nagyobb futballsokszínűség:
  • Erőteljes lövések
    Az új lövésmechanika, amely a játékos képességeire és a kockázat/jutalom szempontra helyezi a hangsúlyt, a legnehezebb és leglenyűgözőbb lövéseket hozza a játékba. Hozzon létre egy teret a védőktől távol, válasszon ki egy helyet, és aktiválja az erőteljes lövést, hogy kemény ütést küldjön az ellenfél kapujára – és talán csodálatos gól lesz.
  • Átdolgozott szabványos helyzetek
    A standard helyzetek átdolgozása nagyobb kontrollt biztosít a szabadrúgások, büntetők és szögletek felett. Kiválaszthatja a labdával való érintkezési pontot, amely befolyásolja annak irányát, pályáját, forgását és egyéb jellemzőit. Ráadásul a kameraállások beállítása a szögletrúgásokhoz jobban tükrözi az ebben a standard helyzetben való játék feszültségét.
A FIFA 23 továbbfejlesztett fizikája természetesebb és valósághűbb interakciókat biztosít a pályán:
  • Fejlett ütközésfizika
    A FIFA 23 fejlett becsapódási fizikájának köszönhetően a játékosok egyéni végtagjai természetesebben befolyásolják az olyan helyzetek kimenetelét, amikor a védők blokkolják a labdát. A védők és kapusok karjaiból, lábaiból, kezéből, sőt ujjaiból származó lepattanók és blokkolások most valósághűbb eredményeket adnak, amelyet a labda ezekre a testrészekre gyakorolt ??hatása határozza meg. Ezek elnyelik a lövés erejét, befolyásolják a labda röppályáját, és vizuálisan hitelesebb tükröződést hoznak létre az egyes lövési kísérletek sebessége és teljesítménye alapján.
  • A hálóinterakciók fizikája
    A gólhálók új fizikája reagál a játékosok mozgására és egyéni végtagjaikra, természetesebb interakciókat hozva létre, amikor a játékos fut, csúszik vagy beleesik a kapuba.
  • Játékos tudatosság
    Az új ütközés-előrejelző rendszer javítja a játékosok tudatosságát a pályán, így a labdarúgók intelligensen mozognak, hogy elkerüljék a védekező szereléseket és ütközéseket.
Az új animációk és mechanika természetesebb futballváltozatosságot kölcsönöz a FIFA 23-nak, és közelebb hozza a játékot a való világhoz:
  • Lövés
    Próbáljon ki különféle lövési pályákat, beleértve a talajt, zuhanást, ugrást és halszemet.
  • Védekezés
    Az erős kick-off csúszások, a fizikai szerelések és még a sarokkal történő védekezések is további lehetőségeket kínálnak arra, hogy megvédje kapuját az ellenfél támadóitól.
  • Passzok
    Az új típusú passzok bővítik a csapattársak keresésének lehetőségeit. Passz a lábfej külső részével, hatékonyan a sarokkal, röptében és az új kick-off animációk segítségével.
  • A játék által vezérelt játékosok taktikai tudatossága
    A taktikai fejlesztéseknek köszönhetően a játék által irányított ellenfelek jobban reagálnak a pályán kialakult helyzetre, és figyelembe veszik az olyan tényezőket, mint a pontszám, a mérkőzés időpontja vagy a játékosok elérhetősége a padon. Mindezt figyelembe veszi a játékmenet és a játékstílus változásai során a folyamatban lévő találkozón.
Élvezze a mérkőzés napjának izgalmát olyan újításokkal, amelyek új szintre emelik a FIFA 23 mérkőzés hangulatát és audiovizuális kezelésének minőségét:
  • Rögzítés RR-ben a HyperMotion2 segítségével:
    Az ismétlődő felvételek és a kiterjesztett valóság ablak a HyperMotion2 technológiával több információt nyújtanak a lövések és a szabadrúgások ismétlésénél. A részletesség új szintjére számíthat, beleértve a várható gólokat, a lövési teljesítményt, a kaputól való távolságot és egyéb statisztikákat.
  • Meccs előtti felkészülés:
    A stadionon belüli és kívüli jelenetek sugárzó energiával, új hangokkal kombinálva felerősítik a várakozásokat a legfontosabb meccsek előtt, és fokozzák a címküzdelmek, a "hatpontos" meccsek, a kupadöntők és egyéb találkozók hangulatát és drámáját.
  • Hiperrealisztikus játszótér:
    A vizuális minőségben tapasztalható hatalmas ugrásnak köszönhetően a FIFA 23 játéktere jobban néz ki, mint valaha. A pálya elhasználódik, amikor a játékosok csúsznak, hogy megállítsák az ellenfelet vagy ünnepeljék a gólokat. A nagyobb mélység és részletesség valósághűbb meccsélményt biztosít.

Páratlan hitelesség

Tapasztalja meg a labdarúgás páratlan hitelességét és kezelését a FIFA 23-ban a legnagyobb futballsztárok és csapatok mellett, köztük több mint 19 000 játékos és 700+ csapat több mint 100 stadionban, több mint 30 bajnoki versenyen. A FIFA 23 az egyetlen játék, ahol játshatsz az ikonikus UEFA Bajnokok Ligája, UEFA Európa Liga, UEFA Európa Konferencia Liga, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga vagy LaLiga Santander és most először játszhatsz a Barclays FA Women csapatában.

Profi klubok és Volta Football

Hozzon több személyiséget a pályára a FIFA 23-ban, legyen szó profi klubos stadionokról vagy a VOLTA FOOTBALL utcai pályáiról. Az új megosztott belépési pont közelebb hozza egymáshoz a Pro Clubs és a VOLTA FOOTBALL élményét, lehetővé téve, hogy mindkét módban ugyanazt a karaktert játszd, fejleszd és testreszabd. Így a Pro kluboktól ZB-t kapsz, függetlenül attól, hogy melyik módban játszol.

Tréningközpont

Egy új edzői rendszer segít az újoncoknak és a kevésbé tapasztalt játékosoknak a játék alapjainak megismerésében. Fejezetek sorozatán keresztül fejleszd játékodat. Válassz egyet a FIFA 23 borítójának sztárjai közül – Sam Kerr vagy Kylian Mbappé edzőként. Ezután dolgozzon futballtudásain az ajánlott játékokkal, és kérjen tőle tanácsot a teljesítménye alapján, valamint az egyes készségekre vonatkozó részletes magyarázatokat, hogy a játékot a következő szintre emelje.
  • FIFA WORLD CUP
    Tapasztalja meg a férfi és női nemzetközi labdarúgás csúcsát a FIFA 23-ban a FIFA World Cup Qatar 2022 és a FIFA Women's World Cup 2023 Ausztrália és Új-Zéland bajnokságon (*A 2023-as ausztráliai és új-zélandi FIFA női világbajnokságról a bajnokság kezdete közeledtével további információkat hozunk majd.)
  • NŐI FUTBALL
    Játssz női klubokban most először az EA SPORTS FIFA sorozat történetében. A Barclays FA Women's Super League és a Division 1 Arkema a FIFA 23 megjelenése után lesz elérhető. Speciális meccsrögzítés a HyperMotion2 technológiával, amelyet kizárólag női futballhoz terveztek, garantálja a játékosok hiteles mozgását a FIFA 23 játékban.
  • PLATFORMKÖZI JÁTÉK
    A FIFA 23 ugyanazon generációhoz kínál többplatformos játékot, így együtt játszhat barátaival különböző platformokon.
  • FIFA ULTIMATE TEAM
    Építsd fel álmaid csapatát, és versenyezz másokkal a FIFA sorozat legnépszerűbb módjában. Válogass több ezer játékos és számtalan mód közül, hogy személyre szabd csapatodat a pályán és azon kívül. Akár egyedül játszol a Squad Battlesben, akár kooperatívan játszol a FUT-ban, online vagy a Division Rivals-ban, vagy a FUT Champions legjobbjaival versenyzel, a FIFA Ultimate Team (FUT) az egész szezonban sokszínű tartalommal összeköt téged a játékvilággal. Tényleges előadások és versenyek, beleértve az UEFA Bajnokok Ligáját, az UEFA Európa Ligát vagy a CONMEBOL Libertadorest.
  • KARRIER MÓD
    Határozza meg személyiségét és meccsnapját, és valósítsa meg futballálmait karrier módban a FIFA 23-ban a leghíresebb futballversenyek és bajnokságok hiteles élményével, beleértve az UEFA Bajnokok Ligáját és az UEFA Európa Ligát, a CONMEBOL Libertadores-t, a Premier League-et, a Bundesliga-t, a LaLiga-t és sok mást.

Trailer

Értékelések FIFA 23 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.