Five Nights at Freddy’s: Security Breach Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Five Nights at Freddy’s: Security Breach - PS4Five Nights at Freddy’s: Security Breach - PS5Five Nights at Freddy’s: Security Breach - NSW
Bruttó ár
13.790 Ft
Nettó ár: 10.858 Ft
 
Termék kódja: 452341
MaximumEN szinkron

Five Nights at Freddy’s: Security Breach [Xbox Series X|S]

A játékról

A Five Nights at Freddy's: Security Breach a családbarát horrorjátékok legújabb része, amelyet játékosok milliói szeretnek szerte a világon!

Játssz Gregoryként, egy fiatal fiúként, aki egyik napról a másikra csapdába esett Freddy Fazbear Mega Pizzaplexjében. Gregorynak magának Freddy Fazbearnek a segítségével túl kell élnie az újragondolt Five Nights at Freddy's karaktereinek szinte megállíthatatlan vadászatát – valamint a félelmetes új fenyegetéseket.


Fő tulajdonságok

  • VADÁSZOK ÉS A PRÉDÁK
    Az éjszakai protokollok aktiválása után az animatronics Freddy Fazbear Mega Pizzaplexjében könyörtelenül levadássza a betolakodókat. Glamrock Chica, Roxanne Wolf, Montgomery Gator és Vanessa Pizzaplex biztonsági őr minden vattacukortartót felfordít, ha kell – nem bölcs dolog túl sokáig egy helyen maradni.

  • ALKALMAZKODÁS A TÚLÉLÉSHEZ
    Lépj be az épület biztonsági kameráiba, hogy figyeld a környezetet, és megtervezd az utat a veszélyen át. Vond el az ellenség figyelmét a festékes dobozok és játékok felborításával – egyszerűen csússz el, mielőtt az ellenség elérné a helyedet. Ugorj be a fedezékbe, és hagyd, hogy elmúljon a veszély, vagy próbáld meg lehagyni üldözőidet! Játssz a magad módján, de készülj fel az alkalmazkodásra!

  • VIZSGÁLÓDÁS ÉS FELFEDEZÉS
    Freddy Fazbear Mega Pizzaplexe számos látnivalót kínál vendégeinek - Monty Golf, Roxy Raceway, Bonnie Bowl, csatornák és... Csatornák? A Pizzaplex terjengős, és nincs hiány felfedeznivalókban.


Trailer


Értékelések Five Nights at Freddy’s: Security Breach

Nincs vélemény a termékről.