Forza Horizon 5 CZ [XBOX X|S] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
16.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 437521
Microsoftangol verzió

Forza Horizon 5 CZ [XBOX X|S] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:


Vegyen részt lélegzetelállító expedíciókon Mexikó élénk és folyamatosan fejlődő országaiban, nyitott világgal, korlátlan és szórakoztató vezetéssel a világ legjobb autóiban.


Sokszínű nyitott világ

Nézze meg a figyelemre méltó kontrasztok és szépség világát. Fedezze fel az élénk sivatagokat, a buja dzsungeleket, a történelmi városokat, a rejtett romokat, az érintetlen strandokat, a hatalmas kanyonokat és a magas hófödte vulkánt.


Kalandos nyitott világ

Merüljön el egy mély játékban, több száz kihívással, amelyek jutalmazzák Önt. Ismerkedjen meg új karakterekkel, és válassza ki Horizon Story küldetéseit.


Fejlődő nyitott világ

Élvezze a csodálatos időjárási eseményeket, például a porviharokat és az erős trópusi viharokat, mivel Mexikó egyedi és dinamikus évszakai minden nap megváltoztatják a világot. Gyere vissza új eseményekre, kihívásokra, gyűjteményekre, jutalmakra és új felfedezendő területekre. Nincs két egyforma kihívás.


Társadalmilag nyitott világ

Lépjen kapcsolatba más játékosokkal, lépjen be a Horizon Arcade -be, és folytassa a szórakoztató, kihívásokkal teli kihívások sorozatát, amelyek cselekvésben tartják Önt és barátait, és szórakoztassák magukat ajánlatok, képernyő betöltése vagy lobbizás nélkül. Találkozzon új barátokkal a Horizon Openben és a Tours -ban, és ossza meg alkotásait új közösségi ajándékokkal. (Xbox Game Pass Ultimate vagy Xbox Live Gold szükséges a konzolhoz, a tagság külön kapható.)


Ez az Ön nyitott világa!

Hozzon létre saját szórakozást az új, hatékony EventLab játékkészlettel, beleértve saját versenyeit, kihívásait, mutatványait és vadonatúj játékmódjait. Személyre szabhatja autóit minden eddiginél több új opcióval, például nyitható és zárható kabrióval, fékbetéttel és sok más móddal. Használja az új Gift Drops funkciót, és ossza meg saját alkotásait a közösséggel is.

Értékelések Forza Horizon 5 CZ [XBOX X|S] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.