Gamer billentyűzet Logitech G815 Lightsync US

83.990 Ft
83.190 Ft
Nettó ár: 65.504 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 412850
Logitech

Gamer billentyűzet Logitech G815 Lightsync USSzerezz egy exkluzív tankot a Battlefield 2042-hez. A termék megvásárlásával két exkluzív terméket kap a Battlefield 2042 játékhoz (sörétes és géppuska skinek). Ha felhasználod mindkét kódot ezen az oldalon, automatikusan kapsz egy harmadik játéktárgyat - EBAA Wildcat/Heavy tank, amely garantáltan segít egyedileg felszerelni katonádat.bf2042_logi


Ultravékony kialakítás, kifinomult dizájn, fejlett funkciók. Ez az új Logitech G815 Lightsync lineáris billentyűzet, amely stílusos LIGHTSYNC RGB háttérvilágítással és speciális G-billentyűkkel van felszerelve. Merüljön el a játékok világában korlátok nélkül ezzel az egyedülálló mechanikus billentyűzettel, amelyet nagy sebességű játékra terveztek.

A GL tapintható kapcsolókat főként a tapintható ütközőjük jellemzi. Haptikus reakciójuk ereje minimális, ezért bizonyosságot és pontosságot biztosít az aktiválás pillanatában anélkül, hogy túl hangosak lennének vagy elvonnák a figyelmet. A GL tapintható kapcsolók ideálisak verseny- és FPS-játékokhoz. Sebesség, precizitás és teljesítmény, ráadásul a hagyományos kapcsolók magasságának felével.

A G815 billentyűzet felépítése példátlanul vékony és könnyű, de kompromisszumok nélküli a teljesítmény és a funkciók száma tekintetében. Nem veszít eleganciájából és megjelenéséből. Ezen kívül kényelmes, erős és tartós. A G815 elindítja a játékra szánt mechanikus billentyűzetek új generációját, és ezt nem lehet kihagyni.

A G815 billentyűzet egyes billentyűi teljes mértékben testreszabhatók. Kb. 16,8 millió szín közül választhat. Készítse el saját animációit, vagy válasszon az előre beállított effektusok közül. A LIGHTSYNC technológiának köszönhetően a háttérvilágítást a játék, a hang vagy a képernyő tartalma szabályozza, így a legintenzívebb RGB színspektrumot élvezheti.

 • Gamer billentyűzet LIGHTSYNC RGB világítással
 • GL tapintható kapcsolók
 • Alumíniumötvözet felső burkolat
 • Ultravékony, 22 mm teljes magassággal
 • Médiavezérlő gombok
 • Billentyűkiosztás: US
 • Méretek: 475 × 22 × 150 mm
 • Kábel hossza: 180cm

 • Értékelések Gamer billentyűzet Logitech G815 Lightsync US

  Nincs vélemény a termékről.