Gamer Monitor Samsung Odyssey G65B 32"

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
209.090 Ft
Nettó ár: 164.638 Ft
 
Termék kódja: 455060
Samsung
Szeretnél megtakarítani 46.100 Ft-t ? Ez a termék bontott csomagolású 162.990 Ft-ért

Gamer Monitor Samsung Odyssey G65B 32" [LS32BG650EUXEN]

A Samsung Odyssey G65B egy ívelt, 1000R görbületű LCD monitor, amely nem csak kedvenc játékai közben veszi körül. Ennek a VA-panellel rendelkező monitornak ideális 32 hüvelykes az átlója, izgalmas történeteket élhet át vele a játékaiból.

A termékről

  • A valóság új dimenziót kap
    Homályosítsa el a határt a valóság és a játék világa között. A Full HD 1,7-szeres pixelsűrűségével a QHD felbontás hihetetlenül részletgazdag és éles képekkel büszkélkedhet, amelyektől úgy érzi, mintha az események kellős közepén lenne.
  • A rejtett részletek életre kelnek a színek ragyogásában
    Fedezze fel a kép rejtett aspektusait. A HDR600 kijelző nagyobb kontrasztot, mélyebb feketét és világosabb fehéret biztosít, így segít felfedni a titkokat vagy az árnyékban megbúvó ellenségeket. Még sötét jelenetekben is tisztán lát minden részletet.
  • Tartsa a lépést az akcióval
    Várja csak a dinamikus akciójeleneteket! 240 Hz-es frissítési frekvencia gondoskodik minden késésről, tökéletes sima és tiszta működést biztosítva. Támadja meg az ellenséget, amint megjelennek 1 ms válaszidővel és egyetlen képkockával, képelmosódás nélkül!
  • Megszakítás nélküli játékélmény
    Páratlan zökkenőmentes játékélmény. Az AMD FreeSync Premium Pro technológia szinkronizálja a monitort a grafikus kártyával, kiküszöbölve a szakadást és a képkésést. Az összetett játékjelenetek így maximálisan stabilak és mozgékonyak lesznek még a képkockasebesség esetleges csökkenésével is.
  • Amikor a játék valósággá válik
    A játék csúcsa egy helyen. A Gaming Hub azonnali hozzáférést biztosít a legjobb felhő, konzol és számítógépes játékokhoz. A zökkenőmentes megjelenítés és a gyors játék-visszajelzés a Samsung fejlett streaming technológiájának köszönhető, ami nem igényel hosszú letöltéseket - egyszerűen bekapcsolja és játszik.
  • Minden kedvenc sorozat kéznél van
    Tartson egy kis szünetet a játékmaratonokon, és lazítson kedvenc streaming tartalmaival, kiváló minőségű QHD felbontásban, mindössze Wi-Fi kapcsolattal. A Samsung TV Plus ingyenes tartalmakat kínál letöltés vagy regisztráció nélkül, valamint egyedi Universal Guide-ajánlásokat.
  • Győzze le az érzékeit
    Élénk és újrarajzolt jelenetek, amelyek maximálisan elnyelik Önt. Élvezze az adrenalin élmény új szintjét az ultraszéles, 1000R görbületű, 32 hüvelykes kijelzővel, amely kitölti a perifériás látást, és lehetővé teszi, hogy izgalmas játéktörténeteket éljen át a főszereplőkkel együtt.
  • Bevilágítja a világot is
    Egyedi hangulat minden jelenethez. A Core Lighting segítségével több színmód közül választva személyesebbé teheti játékbeállításait. A CoreSync technológia lebontja a határokat a játék képernyője és a valóság között – a kijelző háttérvilágításának köszönhetően, amely alkalmazkodik a képernyőn zajló eseményekhez.
  • Mindig készen áll a győzelemre
    Azonnal irányíthatja játékbeállításait. Mostantól megtekintheti a fontos funkciókat és mutatókat – FPS (képkocka per másodperc), HDR (nagy dinamikatartomány) és VRR (változó frissítési gyakoriság). Optimalizálja az egyes játékokhoz használt válaszidőt, képarányt és képmódot anélkül, hogy ki kellene lépnie az imént játszott győztes meccsből.
  • Felfedi az eddig nem látottakat is
    Hozzon ki még többet minden jelenetből a kibővített nézet segítségével! Keresse meg az oldalról érkező ellenségeket, vagy lepje meg őket 16:9-es képaránnyal, amely segít előnyt szerezni a játék versenyében! Kerüljön fel a versenytáblázat élére!
  • Automatikus csatlakozás másodpercek alatt
    Nincs többé céltalan váltás a jelforrások között. Az Automatic Source Switch Plus funkció automatikusan felismeri a csatlakoztatott eszközöket és megjeleníti a megfelelő jelet. Így nem kell olyan sokáig keresni a megfelelő bejegyzést a monitor menüjében.
  • A kényelmére gondol
    Érjen el nyerő magasságokat! Forgassa, döntse meg és állítsa be a monitor magasságát, hogy tökéletes rálátása legyen az összes ellenségre! A VESA szabvánnyal való teljes kompatibilitás lehetővé teszi, hogy a monitort az igényeinek megfelelően szerelje fel.

Technikai specifikáció

Kijelző
Méret: 32"
Felbontás: 2560 x 1440 (QHD)
Képarány: 16:9
Íveltség: 1000R
Betekintési szög: 178° (H) /178° (V)
Panel típusa: VA
Fényerő: 350 cd/m2
Kontraszt: 2 500:1 (typ.)
Válaszidő: 1 ms (MPRT)
Frissítési frekvencia: 240 Hz
Színskála: 1 mil
Felszereltség
Vezeték nélküli kijelző: igen
Csatlakozók: 1x Display Port
2 x HDMI
1 x fülhallgató bemenet
2 x USB port1 x LAN
WiFi: WiFi 5
Bluetooth: 5.2
Funkciók, technológiák: Eye Saver
Flicker Free
Játékmód
FreeSync
Mobileszköz tükrözés
Hangtükrözés
Operációs rendszer: Tizen
Hangszóró: igen
Magasságállítás: 120,0 ± 5,0
Döntésállítás: -9,0° (± 2°) ~ 13,0° (± 2°)
Forgatás: -15,0 ~ 15,0°
Pivot: -92,0° ~ 92,0°
Falra rögzítés: 100 x 100
Tápellátás
Tápforrás: AC 100~240 V
Típus: Külső adapter
Energiafogyasztás: 26 W
Energetikai osztály: F
Egyéb
Méretek 713 x 606,2 x 311,1 mm állvánnyal
713 x 439,7 x 181,5 állvány nélkül
Súly: 7,4 kg állvánnyal
5,5 kg állvány nélkül

Csomag tartalma:

  • Monitor
  • Tápkábel
  • DP kábel
  • Dokumentáció


Értékelések Gamer Monitor Samsung Odyssey G65B 32"

Nincs vélemény a termékről.