God of War 3: Remastered PS4

7.490 Ft
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
Termék kódja: 303403
PlayStationEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 200 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 3.990 Ft-ért

God of War 3: Remastered [PS4]


A God of War 3 játék Kratos bosszúját és az istenek pusztítását hozza magával, akik elárulták az egész ókori görög világot.

Ez a singleplayer játék történet a brutális görög mitológia birodalmában játszódik, amely lehetővé teszi az egykori spártai Krat szerepében felkelését az alvilágból, és legyőzni az Olümposzt, véres bosszút állni azokon, akik elárulták Önt. Felfegyverkezve, varázslatokkal a tulajdonában Kratos a mitológia legveszélyesebb teremtményei ellen harcol, bonyolult fejtörőket old meg az Olümposz és a hatalmas Dia elleni harcok során.

  • A God of War 3 a Kratos trilógia befejezése. A God of War 2 folytatása amely Kratos karaktereként a bosszú utáni útja során egyenesen Dia erődítményének szívébe vezeti Önt.
  • Kratosnak az Olümposz egész hadseregével kell harcolnia. A kentaur generálisok az élő katonákat sorra legyőzik.
  • Élje át ezt a brutális harcot, a bonyolult fejtörőket, fedezze fel ezt az inspiráló világot, a fejezet Kratos történetének meggyőző és megnyugtató befejezése.
  • A God of War 3 sorozat eddig nem látott szintet ér el. Kratosnak nem csupán az Olümposz csúcsára kell eljutnia, hanem bosszút is kell állnia, közben egy titán hátán van, amely puszta kézzel zúzza szét a Szabadság-szobrot.
  • A görög legendák teremtményei nem csupán egyszerű teremtmények, amelyeken Kratos kitombolhatja magát. Kratos utazhat rajtuk, segítenek a szakadékok leküzdésében, titkok felfedésében és bármit szétzúznak, ami az útjába akad.
  • Az 1080@60fps grafika segítségével a God of War 3: Remastered játék az újgenerációs konzolokra is elkészült.
  • A Photo Mode mód a kamera és a megvilágítás kreatív lehetőségeit rejtik magukba, amelyek lehetővé teszik Kratos expedíció képeit lefagyasztani, módosítani és közzé tenni.
  • Harcoljon 3D világokban csodálatos részletekkel és ezernyi dinamikus megvilágítással, az eredetinél 4x magasabb felbontás. A Gog of War 3: Remastered minden részletet megjelenít, valósághű izombarázdákkal és részletes arckifejezésekkel.
A Remastered további tartalma:

A God of War 3 minden eddig megjelent letölthető tartalom és kosztüm.


Értékelések God of War 3: Remastered

Nincs vélemény a termékről.