God of War: Ragnarök HU Konzol típusa:

1
SZINTÉN ELÉRHETŐ God of War: Ragnarök HU - PS4
24.990 Ft
16.490 Ft
Nettó ár: 12.984 Ft
 
Termék kódja: 411502
PlayStationHU feliratok
Szeretél megtakarítani 3.000 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 13.490 Ft-ért

God of War: Ragnarök HU [PS5]

Készülj, jön a Ragnarök!

Vegyél részt az északi kaland folytatásában Kratosszal és fiával!


A játékról

  Kratos és Atreus együtt merészkednek a kilenc birodalom mélyére, hogy választ keressenek, miközben az asgardi erők háborúra készülnek. Útjuk során lenyűgöző, mitikus vidékeket fedeznek fel, szövetségeseket gyűjtenek különböző birodalmakból, és félelmetes ellenségekkel néznek szembe skandináv istenek és szörnyek formájában.

  Ahogy a Ragnarök veszélye egyre közeledik, Kratos és Atreus választanak családjuk biztonsága és a birodalmak biztonsága között...

  Tulajdonságok:
  • Íratlan jövő
   Atreus tudás után kutat, hogy segítsen neki megérteni Loki próféciáját és a Ragnarökben játszott szerepét. Kratosnak el kell döntenie, hogy a saját hibáinak megismétlésétől való félelme köti-e össze, vagy megszabadul a múlttól, és olyan apa lesz, amire Atreusnak szüksége van.
  • A háború eszközei
   A Leviathan Axe, a Blades of Chaos és a Sword of the Protector visszatér egy sor új képességgel mind Kratos, mind Atreus számára. A kilenc világ istenei és szörnyei ellen harcolva a családja védelmében Kratos halálos spártai képességeit úgy tesztelik, mint még soha.
  • Fedezz fel hatalmas világokat
   Indulj el Kratosszal és Atreusszal, hogy veszélyes és lenyűgöző vidékeken keress válaszokat, és szállj szembe különféle ellenséges lényekkel, szörnyekkel és skandináv istenekkel.

Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronCZ feliratok

Értékelések God of War: Ragnarök HU

Nincs vélemény a termékről.