Grand Theft Auto 5 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Grand Theft Auto 5 - PC DVDGrand Theft Auto 5 - PS4Grand Theft Auto 5 - PS5Grand Theft Auto 5 - XBOX ONEGrand Theft Auto 5 - XBOX 360
10.090 Ft
10.090 Ft
Nettó ár: 7.945 Ft
 
Termék kódja: 443944
RockstarEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.500 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 7.590 Ft-ért

Grand Theft Auto 5 [Xbox Series X|S]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Élvezze ezt a címet az Xbox Series X-en új, továbbfejlesztett grafikával, és szinte nem kell várni a játék betöltésére. A Grand Theft Auto 5 a GTA sorozat eddigi legnagyobb és legambiciózusabb címe. Példátlan arányok és részletek élettel teli világát hozza el, a hegyektől az óceán mélyéig. Los Santos, a terebélyes, napfényes metropolisz, tele önsegítő gurukkal, feltörekvő sztárokkal és elhalványuló hírességekkel, akiket egykor az egész nyugati világ irigyelt, a gazdasági bizonytalanság és az olcsó valóságshow-k idején próbál talpon maradni. A zűrzavar közepette három nagyon különböző bűnöző mérlegeli saját túlélési és sikeri esélyeit. Franklin, az egykori utcai gengszter most valódi lehetőségeket és nagy pénzt keres. Michael, egy korábbi hivatásos elítélt, akinek nyugdíja sokkal kevésbé rózsás, mint remélte. És Trevor, egy erőszakos mániákus, akit olcsó drogok irányítanak. A lehetőségek szűkülnek, és a főszereplők mindent kockára tesznek a bátor és veszélyes rablások sorozatában, amelyek megváltoztathatják az életüket. A népszerű Grand Theft Auto sorozat legújabb epizódja. Menjen el Los Santos városába, amely a mai Dél-Kalifornia területén húzódik. Fedezze fel a hatalmas városi környezetet, valamint a környező dombokat, a természetet és a strandokat. Gyűjts össze egyre több pénzt, bármilyen módon, a valaha játszott legambiciózusabb játékban. Élvezze a nyitott világ szabadságának új perspektíváját, a dizájnt, a küldetésalapú játékmenetet és az online többjátékos akciókat.

Értékelések Grand Theft Auto 5

Nincs vélemény a termékről.