Grand Theft Auto 5 (Premium Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Grand Theft Auto 5 (Premium Kiadás) - PS4
Bruttó ár
9.590 Ft
Nettó ár: 7.551 Ft
 
Termék kódja: 391288
RockstarEN szinkron

Javasolt termékek (1)

Grand Theft Auto 5 (Premium Kiadás) [XBOX ONE]

Szerezd meg a játékot, és több mint GTA$ 1,000,000 pénzt a GTA Online-ban!


A rendkívül sikeres és nem véletlenül oly népszerű sorozat immár az ötödik résszel tér vissza a fiktív délkeleti helyre, San Andreasba. A Rockstar Games ígéri, hogy senki nem fog csalódni, a történet kellően izgalmas és akció dús lesz, ahogy azt már az eddigi epizódok során megszokhattuk…

Los Santos, a hatalmas, napsütéses metropolisz az önjelölt guruk, a feltörekvő csillagok és a fakuló celebek otthona. Egykor irigyelte őket a világ, most pedig a túlélésért küzdenek ebben a gazdaságilag bizonytalan világban. A helyzetet "kihasználva" három különböző stílusú bűnöző próbál megélni. Franklin, az egykori gengszter, az utca gyermeke. Michael, a profi elítélt, akinek a nyugdíja évei messze nem olyan rózsásak, mint ahogy azt ő elképzelte. Trevor, az erőszakos őrült, akit az olcsó drogok irányítanak.Grand Theft Auto 5 Premium Edition tartalma:

  • Grand Theft Auto 5 Premium Edition
  • Criminal Enterprise Starter Pack, GTA$ 1,000,000 egyszeri megszerzésére a GTA Online-ban    FIGYELEM! A Criminal Enterprise Starter Pack csomag a GTA$ 1,000,000 megszerzésére a GTA Online-ban csak egy alkalommal használható fel!

  • Kapcsolódó termékek (2)


    Értékelések Grand Theft Auto 5 (Premium Kiadás)

    Nincs vélemény a termékről.