Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Kiadás) - PS5Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Kiadás) - Xbox Series X|SGrand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Kiadás) - NSW
Bruttó ár
9.090 Ft
Nettó ár: 7.157 Ft
 
Termék kódja: 435937
RockstarEN szinkron

Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Kiadás) [PS4]

Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Edition) átfogó fejlesztéseket tartalmaz, beleértve a grafikus fejlesztéseket és a modern játékmenet fejlesztéseket mindhárom címhez, miközben megőrzi az eredetiek klasszikus megjelenését és hangulatát.

Mindhárom játék (GTA III, GTA Vice City és GTA San Andreas) a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition for PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch jelenlegi generációs platformjaira érkezik. és a Rockstar Games Launcher PC-re.

gta_trilogy


Grand Theft Auto 3

A Grand Theft Auto akciósorozat sok rajongót szerzett. Az ötlet még a harmadik részben is megmaradt, de a játékosrendszer hatalmas változáson ment keresztül - jó irányba. Az autólopások, a gyalogosok elütése és a rendőrökkel való harc sokkal személyesebb, és nem csak a teljes 3D-s feldolgozásnak köszönhetően.

Lopjon el bármilyen autót, Liberty City utcáin, ahol a történet játszódik, és amelyek tele vannak több mint 50-féle autóval: sport-, tűzoltó-, tank- vagy mentőautóval. Élvezze a száz fő- és mellékfeladatot, és lépjen fel a banda hierarchiájában, hogy kapcsolatba lépjen még nagyobb főnökökkel, és jobb megbízásokat kapjon.Grand Theft Auto: Vice City

A Grand Theft Auto: Vice City a következő kiegészítője a világ egyik legkelendőbb játéksorozatának, amelyben hagyományosan a törvény szélén találja magát.

A főszereplő a gengszter Tommy Vercetti, aki Vice City városába megy, hogy megkeresse régi főnökét. Tommynak pénzt kell gyűjtenie a maffia számára, de a korrupt rendőrség és egy motoros banda az útjába áll.

A Vice City játékmenetben és grafikában jeleskedik. A város 2-szer nagyobb, mint a Liberty city a GTA 3-ban, és minden része elérhető a játék legelején. Kifinomult grafikára, továbbfejlesztett mesterséges intelligenciára és egyéb fejlesztésekre is számíthat. Több mint 9 órányi zenehallgatás a rádióból az autóban szintén örömet okoz. Szóval, visszatér a gengszterek közé?

  • 9 órányi zenei hangsáv, több mint 90 engedélyezett dal, amelyeket imádni fog, ha a 10 zenei állomást hallgatja az autójában
  • Professzionális szinkron több mint 8000 karakterből, amelyek közül 20-nak hollywoodi sztárok adják a hangját.
  • Vice City metropolisza kétszer nagyobb, mint a Liberty City, és minden része elérhető a játék elejétől. A város kifinomult társadalmi egészet alkot.
  • Részletesebb grafika, mint a GTA 3-ban, továbbfejlesztett AI, valós idejű árnyékolás, fényeffektusok.
  • Változatos küldetések, sok alküldetés
  • 120 féle autó (a Ferrari sportkocsiktól, a Lamborghinitől a különféle motorokig)Grand Theft Auto: San Andreas
Új rész a rendkívül népszerű GTA játéksorozatban, amely egy hétköznapi gengszter életének akciószimulátoraként jellemezhető. A játék az 1990-es években játszódik egy olyan városban, amely méretében minden korábbi részt felülmúl. A főszereplő Carl Johnson, aki visszatér San Andreasba, abba a városba, ahol felnőtt, és ahonnan 5 éve távozott, hogy normális életet éljen. San Andreas város tele van bűnözőkkel, bandákkal és korrupt rendőrökkel.

Érkezése elején CJ-t erőszakkal vádolják és bebörtönzik. Így kezdődik utazása San Andreas államon/városán keresztül. Ez a város tele van bűnözéssel és aljas gengszterek, korrupt rendőrök és sajnos ártatlan emberek hulláival.


Értékelések Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.