Grand Theft Auto 5 [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

7.890 Ft
7.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 447429
Rockstar

Grand Theft Auto 5 [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Élvezd ki ezt a címet új Xbox Series X konzolon továbbfejlesztett grafikával és rendkívül gyors beolvasási sebességgel! A Grand Theft Auto 5 játék az eddigi legnagyobb, leginkább nagyratörő cím a GTA szériában. Az eddigi legnagyobb kiterjedésű világot kínálja, és élettel teli részleteket a hegyektől egészen az óceán mélyéig. Los Santos, a hatalmas, napsütéses metropolisz az önjelölt guruk, a feltörekvő csillagok és a fakuló celebek otthona. Egykor irigyelte őket a világ, most pedig a túlélésért küzdenek ebben a gazdaságilag bizonytalan világban. A helyzetet "kihasználva" három különböző stílusú bűnöző próbál megélni. Franklin, az egykori gengszter, az utca gyermeke. Michael, a profi elítélt, akinek a nyugdíja évei messze nem olyan rózsásak, mint ahogy azt ő elképzelte. Trevor, az erőszakos őrült, akit az olcsó drogok irányítanak.
  • A Grand Theft Auto Sorozat legújabb része.
  • Kalandozz a dél - kaliforniai Los Santosban
  • Járd be a hatalmas területet
  • Gyűjts össze minél több pénzt, mindegy milyen úton
  • Teljesítsd a számos küldetést, feladatot


  • Értékelések Grand Theft Auto 5 [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.