Hello Neighbor 2 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
11.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 457740
Gearbox

Hello Neighbor 2 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Arra a választ, hogy elméletileg mit rejteget a szomszédod a pincében, a Hello Neighbor című horror lopakodójáték folytatásában találhatod meg, a Hello Neighbor 2-ben.
  • Ezúttal nem csak egy ház a cél. A célpont egy egész város, amelynek lakói egy félelmetes igazságot rejtegetnek a világ elől, és te vagy az egyetlen, aki felfedheti. Menj be az épületekbe! Keresgélj, és mindig készülj fel egy esetleges találkozásra az ingatlantulajdonosokkal!
  • Ennek az őrült világnak minden lakója nagyon kifinomult mesterséges intelligenciával rendelkezik a Hello Neighbor 2-ben. Egyetlen trükkel biztosan nem lehet megbirkózni velük. Tanuld meg a szokásaikat, és dolgozz ki olyan taktikákat, amelyek segítenek megtalálni a titkukat!

Értékelések Hello Neighbor 2 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.