Hitman: Blood Money [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
4.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 312120
Eidos

Hitman: Blood Money [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A bérgyilkos szimuláció új részében ismét a 47 ügynök bőrében találod magad. Az ICA ügynökség egyes munkatársai, akikkel a 47 - es ügynök is egyeztet eltűntek. Úgy néz ki, hogy megjelent egy erősebb kutya is az üzletben.

Hősünk a megszokott útját járja, mindaddig, amíg el nem veszti a kapcsolatot az ICA - val. Ekkor rájön, hogy ő a következő célpont. Amerikába utazik hát, ahol hatalmas mészárlást készít elő. A készpénz, amihez sikerül hozzájutnia, nagyban befolyásolja a játék folyamatát. Minden attól függ, hogyan fogod azt felhasználni, milyen fegyvereket veszel.

Újdonságként megjelentek a megfogható tárgyak, amiket aztán el is tudsz dobni, fegyverként használhatod őket. A készpénzt nem csak vásárlásra használhatod fel, de megvesztegetésre is. Lefizethetsz rendőröket és fontos tanúkat is, hogy felejtsék el, amit láttak.

Értékelések Hitman: Blood Money [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.