Hogwarts Legacy [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
13.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 458316
Warner

Hogwarts Legacy [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A Roxfort Legacy egy magával ragadó akció-RPG játék nyitott világgal, a Harry Potter könyvek világába helyezve. Most átveheted az irányítást az események felett, és saját kalandod középpontjában állhatsz egy varázslatos világban. Indulj egy utazásra ismerős környezetben és új területeken, miközben fantasztikus vadállatokat fedezhetsz fel, testreszabhatod karakteredet és bájitalokat készíthetsz, fejlesztheted a varázslatodat, fejlesztheted tehetségedet és azzá a varázslóvá válhatsz, aki szeretnél lenni. Tapasztald meg a Roxfortot a 19. században. A karaktered egy diák, aki ismeri ezt a varázslatos világot fenyegető ősi rejtélyt. Késői meghívót kapsz a Roxfortba, a mágia és varázslat iskolájába, és hamarosan rájössz, hogy nem hétköznapi tanuló vagy: szokatlan képességeid vannak az ősi mágiában való elsajátításra és fejlesztésre. Csak te döntheted el, hogy ezeket a titkokat mások érdekében megőrzöd-e, vagy elcsábulsz a gonosz mágia kísértésétől Tapasztald meg az életet a Roxfortban, miközben szövetségeket kötsz, harcolsz a sötét varázslókkal, és ami a legfontosabb, hogy a te kezedben van a varázslóvilág sorsa. Az örökséged az, amit alkotsz belőle.


Értékelések Hogwarts Legacy [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.