Hogwarts Legacy Konzol típusa:

1
SZINTÉN ELÉRHETŐ Hogwarts Legacy - PS5Hogwarts Legacy - Xbox Series X|SHogwarts Legacy - XBOX ONEHogwarts Legacy - NSW
15.790 Ft
14.290 Ft
Nettó ár: 11.252 Ft
 
Termék kódja: 412433
WarnerEN szinkron

Hogwarts Legacy [PS4]

A Roxfort Legacy egy magával ragadó akció-RPG játék nyitott világgal, a Harry Potter könyvek világába helyezve. Most átveheted az irányítást az események felett, és saját kalandod középpontjában állhatsz egy varázslatos világban. Indulj egy utazásra ismerős környezetben és új területeken, miközben fantasztikus vadállatokat fedezhetsz fel, testreszabhatod karakteredet és bájitalokat készíthetsz, fejlesztheted a varázslatodat, fejlesztheted tehetségedet és azzá a varázslóvá válhatsz, aki szeretnél lenni.

Tapasztald meg a Roxfortot a 19. században. A karaktered egy diák, aki ismeri ezt a varázslatos világot fenyegető ősi rejtélyt. Késői meghívót kapsz a Roxfortba, a mágia és varázslat iskolájába, és hamarosan rájössz, hogy nem hétköznapi tanuló vagy: szokatlan képességeid vannak az ősi mágiában való elsajátításra és fejlesztésre. Csak te döntheted el, hogy ezeket a titkokat mások érdekében megőrzöd-e, vagy elcsábulsz a gonosz mágia kísértésétől

Tapasztald meg az életet a Roxfortban, miközben szövetségeket kötsz, harcolsz a sötét varázslókkal, és ami a legfontosabb, hogy a te kezedben van a varázslóvilág sorsa. Az örökséged az, amit alkotsz belőle.
Értékelések Hogwarts Legacy

Nincs vélemény a termékről.