HORI D-pad vezérlő (L) (Zelda Kiadás)

Bruttó ár
10.490 Ft
Nettó ár: 8.260 Ft
 
Termék kódja: 402208
HORI

HORI D-pad vezérlő (L) (Zelda Kiadás) [NSW-119U]

A sokoldalú Joy-Con kontrollerek számtalan lehetőséget kínál játék közben az élmény fokozására. A Joy-Con használható külön, egy kézben, két kézben vagy a Joy-Con griphez csatlakoztatva is. Használd egyedül, vagy oszd meg a barátaiddal egy multiplayer jtáék során. Minden Joy-Con kontroller saját nyomógomb szettel rendelkezik, ezáltal teljes értékű kontroller. Szintén rendelkezik beépített akcelerométerrel és giroszkópikus mozgásérzékelővel, ami lehetővé teszi a jobb és bal oldal független vezérlését.

A bal oldali Joy-Con kontrolleren található a Capture gomb, ami lehetővé teszi a játék legjobb pillanatainak rögzítését és megosztását. A jobb oldali Joy-Con kontroller tartalmazza az NFC pontot a az Amiibo figurákkal való együttműködéshez. Szintén itt található az IR mozgás kamera, ami képes a távolság és a közeli objektumok alakjának megállapítására. Pl. hol található a játékos keze.

A Joy-Con kontrollerek HD Rumble funkcióval is rendelkeznek, ami a funkciót támogató játékoknál valósághű rezgést ad vissza. Ez egy hihetetlenül részletes effektus, akár egy jégkocka pohárban történő rezgése is visszaadható.

A csomag tartalma:

  • Bal oldali Joy-Con kontroller D-Pad-del fekete-arany Legend of the Zelda kivitelben

  • Kapcsolódó termékek (1)


    Értékelések HORI D-pad vezérlő (L) (Zelda Kiadás)

    Nincs vélemény a termékről.