Horizon: Forbidden West HU [PS4] - BAZÁR (használt termék)

8.090 Ft
6.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 441036
PlayStation

Horizon: Forbidden West HU [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Csatlakozz Aloy -hoz, aki elindul a gyönyörű, de veszélyes Tiltott Nyugat pusztaság felé, ahol rejtélyes fenyegetések rejtőznek. Térjen vissza a Horizon távoli jövőjének posztapokaliptikus világába, és fedezzen fel egy távoli régiót, harcoljon nagyobb és lenyűgözőbb gépekkel, és ismerjen meg új törzseket. Az ország haldoklik. Az emberiség szétszórt maradványait vad viharok és megállíthatatlan katasztrófák pusztítják, miközben szörnyű új gépeket lopnak településeik körül. A földi élet további kihalás felé tart, és senki sem tudja, miért. Aloy feladata, hogy felfedje e fenyegetések mögött rejlő titkokat, és helyreállítsa a világ rendjét és egyensúlyát. Izgalmas expedíciója során találkoznia kell régi ismerőseivel, szövetségeket kell kötnie az egymással harcoló új frakciókkal, és feltárnia az ókori múlt örökségét - miközben mindig egy lépéssel a legyőzhetetlennek tűnő ellenség előtt jár.
  • Fedezze fel a távoli országokat, új ellenségeket, gazdag kultúrákat és figyelemre méltó karaktereket.
  • Fantasztikus pusztaság - Fedezze fel a buja erdőket, a megszállt városokat és Amerika lenyűgöző hegyeit a távoli jövőben.
  • Vállaljon új veszélyeket - Vegyen részt stratégiai harcokban hatalmas gépek és emberi ellenségek ellen, és használjon fegyvert, felszerelést és talált alkatrészekből készült csapdákat.
  • Fedezze fel a nyugtalanító titkot - Fedezze fel a Föld azonnali összeomlásának titkát, és tárja fel az ókori múlt egy rejtett fejezetét, ami végleg megváltoztatja Aloy -t.


  • Értékelések Horizon: Forbidden West HU [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.