TT Isle of Man: Ride on the Edge Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ TT Isle of Man: Ride on the Edge - PC DVDTT Isle of Man: Ride on the Edge - PS4TT Isle of Man: Ride on the Edge - XBOX ONE
Bruttó ár
10.890 Ft
Nettó ár: 8.575 Ft
 
Termék kódja: 399325
BigBenEN szinkron

TT Isle of Man: Ride on the Edge [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Egyik más motorkerékpárverseny sem olyan igényes, sem imádták, mint a Man-sziget. Maradjon 38 kilométernyi áruló kifutópályán egy látszólag végtelen sorozattal, dudorokkal és ugrásokkal (a hírhedt verseny 264 fordulattal rendelkezik, és hosszabb és nagyobb kihívást jelent, mint az összes többi MotoGP együtt)! Tesztelje a kitartásodat és a képességedet azzal, hogy mindent kockáztatsz, hogy a nevedet a történelemben írd meg, mint a világ legbátrabb gyõztese!  320 km / h sebességgel 24 versenyzõ, 38 motorkerékpár és oldalkocsi jármû áramlik át a falu és a hegyi utakon.  Képzési és képzési körök 10 különbözõ pályán és garázsban vezetéshez és finomhangoláshoz.  Játssz legfeljebb 8 másik emberrel, hogy bizonyítsd, hogy van egy trófeát nyerni.

Értékelések TT Isle of Man: Ride on the Edge

Nincs vélemény a termékről.