Jurassic World: Evolution 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Jurassic World: Evolution 2 - PS4Jurassic World: Evolution 2 - PS5Jurassic World: Evolution 2 - Xbox Series X|S
Bruttó ár
24.290 Ft
Nettó ár: 19.126 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 431781
FrontierEN szinkron

Jurassic World: Evolution 2 [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Tapasztaljon meg egy új világot a Jurassic Park Evolution 2 régóta várt folytatásában! Az új játékban a játékosok először építik fel parkjaikat a Muertes-szigetcsoporton kívül. Minden helyszín új terepet és új kihívásokat hoz a játékosoknak, amelyekkel meg kell küzdeni, részletes eszközökkel és kifinomult építési lehetőségekkel. Számos új életközösség, köztük sűrű erdők és égett sivatagok közepette több mint 75 őskori fajt fog megvédeni és gondozni, köztük vadonatúj és kívánatos repülő és tengeri hüllőket. Ezek a fenséges őskori lények minden eddiginél élőbbnek érzik magukat, és új viselkedést mutatnak a kölcsönös interakciókban vagy a felsőbbrendűségért folytatott küzdelemben. A Jurassic World Evolution 2 egy merész új korszak a nagysikerű Jurassic World Evolution játéksorozat számára. Ez a nagyon várt folytatás a 2018-as forradalmi szimulációra épül, és egy teljesen új kampányt kínál a játékosoknak, beleértve a teljes Jurassic World filmsorozat szereplőit.

Értékelések Jurassic World: Evolution 2

Nincs vélemény a termékről.