Just Cause 3 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 342265
Square

Just Cause 3 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

306743
A Medici köztársaság Di Ravello generális brutalitásaitól szenved, aki hatalomra éhezik. A játékos feladata Rico Rodriguez karaktereként minden lehetséges eszközzel megakadályozni, hogy hatalomra jusson.

Több mint 400 mérföldnyi szabadság az égbolttól a tengerfenékig, hatalmas fegyver arzenállal, járművekkel, készüljön fel a legkreatívabb és legkirobbanóbb technikákkal a káosz kirobbanására, amilyet csak el tud képzelni.

  • Fedezze fel a szigetet teljes egészében. Ugorjon le a repülőről, próbálja ki a base jump-t és a szabadesést gyakorlatilag határok nélkül.
  • Wingsuit segítségével repüljön a felhők felett, és küldön halált az ellenségeire az égből.
  • Használjon kampót, ejtőernyőt épületek bevetésére, gépjárművel eltulajdonítására, további új és kreatív módszerek állnak rendelkezésére, hogy káoszt teremtsen.
  • A diktátor legyőzése érdekében idézzen elő destrukciót a katonai bázisokon, kikötőkben, börtönökben, rendőrállomásokon és komunikációs berendezésekben.
  • Fegyverkezzen fel robbanófegyverek széles skálájával, sörétessel, rakétavetővel, tankellenes és a repülős támadások elleni rendszerekkel.
  • Válasszon a gépjárművek széles skálájából,  speedboat, harci repülőgépek, helikopterek, sport autók, motorkerékpárok.
  • Éljen át egy kalandot több tíz misszióval, gyűjtő tárgyakkal, melyeket felfedezhet.
  • Online funkciók.
Értékelések Just Cause 3 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.