Kao the Kangaroo HU (Super Jump Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Kao the Kangaroo HU (Super Jump Edition) - PC DVDKao the Kangaroo HU (Super Jump Edition) - PS5Kao the Kangaroo HU (Super Jump Edition) - Xbox Series X|S
Bruttó ár
15.090 Ft
Nettó ár: 11.882 Ft
 
Termék kódja: 444088
JustHU feliratok
Szeretél megtakarítani 3.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 11.490 Ft-ért

Kao the Kangaroo HU (Super Jump Edition) [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Kao The Kengaroo egy gyönyörű 3D platformer, tele szórakozással. Felfedezés, kaland és rejtély! Csatlakozz Kaohoz, egy akciószőrös labdához, amint egy felejthetetlen expedícióra indul, hogy megfejtse apja eltűnésének titkát. Sétáljon a veszélyekkel, rejtvényekkel és ellenségekkel teli gazdag környezetben. Minden sarkon egy újabb nyom, és egy rejtélyes világ feltárása a felszín alatt. Link a 3D platformjátékok aranykorához A Kao The Kengaroo tele van platform akciókkal, szórakoztató harcokkal és még sok mással Gyönyörű és színes világok Tele titkokkal és szórakoztatással, amelyek felfedésre várnak Felejthetetlen karakterek Jó és rossz, ezek mind élettel töltik meg ezt a világot Csatlakozz Kaohoz egy epikus történetben Amikor elveszett apját keresi, valami újat tud meg magáról Mester és fedezze fel Az igazság az ősi elemi erőkről egy pár mágikus bokszkesztyűben Megfizethető és 24 órás szórakozás Szórakozás minden korosztály számára várja Önt Egyedi főnökök A saját stílusukkal és offenzívukkal, amely próbára teszi Kao összes képességét 3D-s játék karakterekkel A platformozót egy vidám és elszánt labda, a Kao kenguru foglalja el, amely olyan utazásra indul, amely megváltoztatja az életét.
A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronCZ feliratokPL szinkron

Értékelések Kao the Kangaroo HU (Super Jump Edition)

Nincs vélemény a termékről.