King’s Bounty 2 CZ (Day One Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ King’s Bounty 2 CZ (Day One Edition) - PC DVDKing’s Bounty 2 CZ (Day One Edition) - XBOX ONEKing’s Bounty 2 CZ (Day One Edition) - NSW
Bruttó ár
9.690 Ft
Nettó ár: 7.630 Ft
 
Termék kódja: 421942
1CEN szinkron

King’s Bounty 2 CZ (Day One Edition) [PS4]

A King's Bounty 2 új pillantást vet a díjnyertes fantasy sorozatra, és tovább bővíti a taktikai körökre épülő harc lehetőségeit, hogy még erőteljesebb RPG-élményt nyújtson a játékosoknak. Élvezze a gazdag világot, amely keveredik a valóság és a fantázia elemeivel, és lebilincselő történeteket, felejthetetlen karaktereket, valamint számos erkölcsi dilemmát kínál!

Vállalja a 3 hős egyikének szerepét - mindegyiknek megvan a maga egyedi története -, és induljon el egy részletes és tartalmas tájban, és vegyen részt egy nemlineáris kalandba a nyílt világba.Két különböző fázis során elindul a birodalomban és egy harmadik személy szemszögéből vállal feladatokat, fedezi fel a pusztát, és vándorlásakor emberekkel is találkozhat. Ha azonban konfliktus lép fel, a kijelző taktikus körökre épülő harcra változik. Abban a pillanatban harcolnia kell a győzelemért az egységei átgondolt használatával.

Szörnyű veszély támadt Antara hatalmas birodalmában. Régióját elöntötte a pestis, amely elpusztítja a földet és minden lakóját. Az érintett régiókból érkező menekültek Nosztria királyságába érkeznek, ahol kezdenek kifogyni az élelmiszerekből és egyéb eszközökből. Egykor élőlények, ma már a tengeren átalakult lények vándorolnak a tájon, csak káoszt és pusztulást hagyva a nyomukban. Maga az ország is a túlélésért küzd, ami még nagyobb súlyt ad a döntéseknek. Vajon mi lesz Antara jövője?

 • A film eljárásai által elmesélt történet teret ad a játékosoknak, hogy szavak helyett cselekedeteikkel cselekedjenek. Az RPG legjobb hagyományai szerint a játékosok gyakran szembesülnek nehéz erkölcsi döntésekkel, amelyek messzemenő hatást gyakorolnak az egész birodalom sorsára. Az egyszerű párbeszédes döntések helyett azonban a tényleges súly a tetteiben rejlik.
 • Az a csatatér, amelyen a játékosok részt vesznek a harcban, pontosan megfelel annak a régiónak a karakterére, amelyen a világtérképen vannak. Ez arra kényszeríti a játékosokat, hogy a küzdelem megkezdése előtt vegyék figyelembe a környezetet, mert csak így tudják minimalizálni a veszteségeket, vagy akár biztosítani a harci előnyt.
 • A King's Bounty 2 csatái most reális és kiterjedt csatatereket tartalmaznak. A térképek sokféle elemet és akadályt tartalmaznak, amelyek maximális taktikai sokféleséget biztosítanak, szakadékoktól és domboktól, valamint egyéb elemektől. Minden csatának és csatatérnek megvannak a maga taktikai előnyei és hátrányai.
 • A King's Bounty 3 karakter közül választhat a játékosokat, hisz mindegyik egyedi történettel rendelkezik. Miközben a birodalmat járják, történeteik fokozatosan megváltoznak, amikor különböző eszmék felé hajlanak: hatalom, művészet, rend és anarchia. Ezek a döntések nemcsak befolyásolják az NPC reakcióit, hanem kézzelfogható hatással vannak a körülöttük lévő világra is. Minden kaland egyedi egységgé válik, amelyek mindegyike saját képességeit és vizuális feldolgozását szabályozza. A névtelen újoncok helyett a játékosok seregeit emberek, manók, trollok és más lények töltik majd be, akik a legtöbb kaland után egymás mellett harcolnak és erősítik a kölcsönös kapcsolatokat
 • A King's Bounty 2 számos új taktikai lehetőséggel bővíti a sorozatot, például egy olyan nézettel, amely elmélyíti és gazdagítja a harci élményt. A harc közepén meglepő taktikai események folyamatosan éberen tartják a játékosokat.
 • Merüljön el egy hatalmas fantáziavilágban, amely mesterien ötvözi a népszerű műfaji elemeket a kemény valósággal. A túlélésért küzdő kétségbeesett világ magával ragadó környezete nem hagy levegőt.

  A King's Bounty 2 (Day One Edition) előrendeléshez ajándékot is kap: Elite Guard Premium Pack, Armored Prince's Shield, Firearm Golems, Flaming Eagles, Hounds of War Warhorse formájában  kings_b
 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
  EN szinkronCZ feliratok

  Értékelések King’s Bounty 2 CZ (Day One Edition)

  Nincs vélemény a termékről.