Kirby and the Forgotten Land [NSW] - BAZÁR (használt termék)

15.790 Ft
12.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 445198
Nintendo

Kirby and the Forgotten Land [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Csatlakozz Kirbyhez egy felejthetetlen kalandban egy titokzatos világban egy 3D platform kalandban. Indulj el egy új kalandra, mint a hatalmas gömb, Kirby. Fedezz fel 3D-ben egy rejtélyes világot egy letűnt civilizáció elhagyott épületeivel – például egy bevásárlóközponttal?!
Másold le az ellenségek képességeit, például az új Fúrót és Rangert, és használd őket a támadásra, a környezet felfedezésére, és a titokzatos Elfilinnel együtt mentsd ki az elrabolt Waddle Dees-eket a tomboló Beast Packből! Csatlakozz a tüskés partnerhez, Bandana Waddle Dee-hez kooperatív módban Add át a Joy-Cont a barátodnak, hogy Bandana Waddle Dee-ként játsszon egy lándzsával, és segítsetek egymásnak barangolni és harcolni ebben a színes világban.
Míg Kirby képes lebegni és belélegezni az ellenséget, Bandana Waddle Dee tud forogni és szúrni a lándzsáját. Fedezd fel a barátságot ebben az elfeledett világban, és mentsd meg Waddle Dee-t! Lépj át az akadályokon és küzdj az ellenségek ellen az út során, a célok után minden szakaszban, miközben Kirby másolási képességeivel fröcskölsz, böksz, megfagysz és összeomolsz! Minden egyes tematikus szakasz, amelyen keresztül utazol, több barátságos, veszélyben lévő Waddle Daddle Dees-t rejt! Mentsd meg őket, hogy otthont teremtsenek az egykor elhagyatott Waddle Dee Townban zajló kalandjaid során.
A megmentett Waddle Dee-k boltokat és asztalokat nyitnak meg. Lehetőség van a város néhány lakójának kedvenc játékainak játszására is.


Értékelések Kirby and the Forgotten Land [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.