Kirby’s Return to Dream Land: Deluxe [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
16.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 460517
Nintendo

Kirby’s Return to Dream Land: Deluxe [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Megérkezett a Kirby's Adventure Wii luxus verziója!

A Kirby's Return to Dream Land Deluxe a Kirby's Adventure Wii új verziója Nintendo Switchre! Akár négy játékos is csatlakozhat Kirbyhez és barátaihoz, miközben átutazzák az álomországot, hogy segítsenek Magolornak megjavítani lezuhant űrhajóját.

Fő tulajdonságok

  • Találja meg kedvenc másolási képességét
    A kard, ostor és más ismert másolási képességek mellett debütál az új Mecha másolási képesség! Válj robottá és repülj át az égen, támadj messziről az ágyúddal vagy közelről erőteljes csapásokkal. Izzó ellenségeket is belélegezhetsz, hogy különleges szuperképességeket használhass – a másolási képességek rendkívül erős változatai, amelyek komoly ütést adnak!

  • Kaland a barátokkal
    Oszd meg Joy-Con kontrollereid, és játssz együtt helyileg ugyanazon a konzolon akár négy játékossal! Játssz a rajongók kedvenceiként, mint például Kirby, Meta Knight, King Dedede és Bandana Waddle Dee, vagy hagyd, hogy mindenki Kirbyként játsszon, mindegyik a kedvenc másolási képességeivel!

  • Sok élvezhető minijáték
    Tarts egy kis szünetet a kalandban, és játssz egy sor minijátékot akár négy játékossal! Az eredeti minijátékok, például a Ninja Dojo és a Samurai Kirby mellett olyan vadonatúj játékokba is belemerülhetsz, mint a Magolor's Tome Trackers.

Trailer

Értékelések Kirby’s Return to Dream Land: Deluxe [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.