Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk [PS4] - BAZÁR (használt termék)

8.790 Ft
8.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 445936
NIS

Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Válj egy igazi élő könyvvé, a Tractacus de Monstrummá és irányítsd a hatalmad alatt lévő katonákat a labirintusban. A táborban készülhetsz a további küldetésekre az egységeid fejlesztésével. Új egységeket is létrehozhatsz, amiket aztán csapatokba oszthatsz be. Ezen kívül hatásosabb fegyvereke is létrehozhatók. A teljes siker érdekében teljesítened kell a város lakóinak kívánságait is.

A labirintusba lépést követően biztosan át kell kutatnod minden zugot. A rád váró fejtörőket is meg kell oldanod, hogy megtalálhasd az elrejtett kincseket és különleges ereklyéket. Nem árt azonban vigyázni, mert minél több kincset találsz, annál nehezebbé válik a küldetés. Képes vagy túlélni és hazavinni a kincset?

A félelmetes monstrumokat az egységeidnek kiadott parancsokkal győzheted le. Változtasd a formációkat, használd a speciális képességeket. Egyetlen harcot sem lesz egyszerű megnyerni, érdemes azokra minél jobban felkészülni.

  • Tractatus de Monstrum szerepében a katonáid kíséretében fejtsd meg a labirintust
  • Csodálatos monstrumok, csapdák, szörnyek állják utadat. Használd ki a speciális képességeidet a legyőzésükre
  • Készíts saját egységeket, fegyverezd fel azokat, alkoss belőlük csapatokat


  • Értékelések Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.