The Last of Us: Part 1 HU PS5

24.990 Ft
17.990 Ft
Nettó ár: 14.165 Ft
 
Termék kódja: 446426
PlayStationHU feliratok
Szeretél megtakarítani 4.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 13.890 Ft-ért

The Last of Us: Part 1 HU [PS5]

Történet


A lakosságot megtizedelték. Az Egyesült Államok kormánya régen összeomlott. Húsz évvel a járvány kitörése után a természet lassan visszaszerzi az elhagyott városokat. Túlélők barangoló bandái ölik egymást élelemért, fegyverért vagy bármiért.
Joel, egy könyörtelen túlélő, akinek szinte nincsenek erkölcsi elvei, az utolsó megmaradt karanténzónák egyikében él. Ezeket a fallal körülvett, zord városokat a hadseregből megmaradt csapatok irányítják. A szigorú hadiállapot ellenére Joel a város feketepiacán tevékenykedik, megfelelő áron csempészve csempészárut.
Egy haldokló barát megkéri Joelt, hogy vigyázzon Ellie-re, egy tizennégy éves lányra, akinek rendkívüli bátorsága van. Ami egyszerű munkával kezdődik, elkísérni Ellie-t egy másik karanténzónába, hamarosan kalanddá válik, amely örökre megváltoztatja Joelt és Ellie-t.
A világjárvány utáni Egyesült Államokon keresztül Joel és Ellie a túlélők különböző csoportjaival találkoznak, amelyek mindegyike egyedi módszert talált a fertőzött emberek, az ellátás hiánya és a többi túlélő fenyegetésének kezelésére. A küldetés során Joelnek és Ellie-nek meg kell tanulniuk bízni egymásban, és együtt kell dolgozniuk, hogy túléljék az új világ valóságát.
A The Last of Us lényegében a Joel és Ellie között kialakuló kötelékről szól. Ez a szeretet, a hűség és a megváltás története.


A játékról

  • A történet hű reprodukciója, új játékmenet
    Élvezze az eredeti élmény teljes felújítását, amely hűen reprodukálódik, de modernebb játékmenetet, továbbfejlesztett vezérlőket és kibővített kisegítő lehetőségeket tartalmaz. Ezenkívül érezze magát elmerülve a továbbfejlesztett effektusokban, valamint a továbbfejlesztett felfedezésben és harcban. A The Last of Us™ Part I tartalmazza a The Last of Us egyjátékos (PS5) teljes történetét és a híres előzményfejezetet, a Left Behind-ot.

  • Legyél vadász és vadászott is
    Legyél vadász és vadászott is egy brutális járvány utáni világban. Játssz Joelként, a könyörtelen túlélőként és Ellieként, egy bátor, fiatal tinédzser lányként, akik együtt dolgoznak, hogy túléljenek egy veszélyes küldetést a világjárvány utáni Egyesült Államokban.

  • A könyörtelen és cinikus csempész, Joel
    Joel, egy könyörtelen túlélő, akinek szinte nincsenek erkölcsi elvei, az utolsó megmaradt karanténzónák egyikében él. Ezeket a fallal körülvett, zord városokat a hadseregből megmaradt csapatok irányítják. A szigorú hadiállapot ellenére Joel a város feketepiacán tevékenykedik, megfelelő áron csempészve csempészárut.

  • Szokatlan kislány
    Ellie egy fiatal, bátor lány, aki egy összeomló világban nőtt fel, amely nem bocsátja meg a gyengeséget. Árvaként, állami szervek által létesített iskolában él, nem sok tapasztalata van a környező környezettel, de gyorsan tud alkalmazkodni a helyzethez, és korábban ismeretlen képességekre tesz szert.

  • Vadászó mutánsok
    Útja során nemcsak banditák és más gonosz emberek lesznek az ellenségek, hanem mindenekelőtt egy szörnyű mutagén áldozatai, amely megtámadja az emberi agyat. A mutánsokat ma már csak alapvető biológiai impulzusok hajtják, nem képesek racionális gondolkodásra. Tehát az egyetlen módja annak, hogy megbirkózzunk ezekkel a kitartó ellenfelekkel, ha erőszakot alkalmazunk, vagy lehetőleg elkerüljük a konfrontációt.

  • Tervezés és túlélés
    Tervezze meg, hogyan élje túl az ellenséges találkozásokat, miközben a Balance of Power AI rendszer folyamatosan alkalmazkodik, függetlenül attól, hogy Joel vagy ellenségei vannak-e előnyben. Manőverezzen gyorsan a túlélés érdekében, miközben az ellenség megváltoztatja a viselkedését annak alapján, hogy Joel milyen fegyvert tart, hányan vannak még életben, és sikerült-e meglepnie őket. Tanuljon meg túlélni nap mint nap! Keressen létfontosságú erőforrásokat úgy, hogy fegyvereket készít a környezetben talált tárgyakból, és harcoljon más túlélőkkel korlátozott készletekért és lőszerekért.

PS5 verzió újdonságai

  • Modernizált játékmenet
    Modernizált játékmenetet, továbbfejlesztett vezérlőket és kibővített kisegítő lehetőségeket építettünk be az egyjátékos élménybe, hogy még több személy élvezhesse a játékot. Az effektusok, a felfedezés és a harc továbbfejlesztésre került.

  • Fedezze fel a 3D hangzást
    Az erőteljes PS5 hardver segítségével 3D hangzás, haptika és adaptív triggerek is bekerültek a játékba. A 3D hangzás a játék új játékélményét nyújtja.

  • Grafikai innováció
    Új mesterséges intelligencia-rendszereket is bevezetnek a grafika hűségéhez és az arcanimáció nyomon követéséhez. A játék során ezek a változások minden bizonnyal új élményt hoznak a régi és az új játékosok számára egyaránt.

  • Prequel
    Mind a visszatérő rajongók, mind az új játékosok teljesen új módon élhetik át a The Last of Us I. részét és a Left Behind előtörténetét.

Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronCZ feliratok

Értékelések The Last of Us: Part 1 HU

Nincs vélemény a termékről.