Lauben Grinder elektromos kávédaráló

Bruttó ár
10.990 Ft
Nettó ár: 8.654 Ft
 
Termék kódja: 432526
Lauben
 
Szeretnél megtakarítani 3.500 Ft-t ? Ez a termék bontott csomagolású 7.490 Ft-ért

Lauben Grinder elektromos kávédaráló [LBNG200ST]

A Lauben Grinder 200ST nagyszerű segítőtárs a minőségi kávé szerelmeseinek. A daráló erős, teljesen réz motorral van felszerelve, amely 200 W-os bemeneti teljesítménnyel működik és hosszabb élettartammal rendelkezik. Ez a daráló akár 50 g kávébabbal, de akár diófélékkel, magvakkal vagy fűszernövényekkel is megbirkózik egy pillanat alatt. A # 304-es rozsdamentes acélból készült aprítókés gondoskodik az alapanyagok egyenletes őrléséről. A daráló vezérlése a fedélen lévő impulzuskapcsoló megnyomásával történik, így könnyedén szabályozhatja az alapanyagok darálásának érdességét. Durvára őrölt kávéhoz vagy diófélékhez rövidebb őrlési idő is elegendő, a tökéletesen finom kávéhoz hosszabb ideig hagyja működni a darálót.

Miért válasszam a Lauben Grinder elektromos kávédarálót?

  • Kávé, magvak vagy akár dió pontosan az Ön elképzelései szerint: A Lauben daráló áttekinthetően kezeli a kávébabot, de a karácsonyi édességekhez használható fűszernövényeket, magvakat vagy dióféléket is. A 200 W-os, teljesen rézből készült motor egyenletes és gyors eredményt biztosít. A daráló nagy előnye az őrlés precíz szabályozásának lehetősége az impulzuskapcsolónak köszönhetően. A darálót a fedélen lévő impulzuskapcsoló megnyomásával vezérelheti. Az őrlés mértékét a teljes folyamat hossza határozza meg. A daráló átlátszó fedelén keresztül könnyedén követheti az alapanyagok őrlési folyamatát.
  • Minőségi anyagok és prémium dizájn: A Lauben daráló szíve egy kiváló minőségű, #304-es rozsdamentes acélból készült aprítókés, amely biztosítja az alapanyagok egyenletes őrlését. A daráló teste és az őrlőedény azonos típusú rozsdamentes acélból készül. A minőségi anyagok és a megmunkálás biztosítja a daráló hosszabb élettartamát, de az egyedi aroma megőrzését is az elkészítés során. A hab a tortán a daráló minimalista és elegáns dizájnja, amely kiemelkedik konyhájában.
  • Csendes működés, könnyű kezelhetőség és a biztonság az első: Mivel a darálót a fedél zárása után az impulzuskapcsoló megnyomásával indítja el, az őrlési folyamat nem megy végbe, ha nem zárja be megfelelően a darálót. A túlmelegedés elleni biztosítás is magától értetődő. A kávét vagy más hozzávalókat játékosan, egy kézzel őrölheti nyugodtan akár hajnalban, mielott indulna munkába. A daráló nagyon halkan működik. Annak ellenére, hogy nagyon erős motorral van felszerelve, mindössze 65 dB hangerőt ér el, tehát nagyjából annyi, mint egy normál beszélgetés.

Technikai specifikáció

Térfogat 50 g
Teljesítmény 200 W
Méretek 20 × 9 cm
Motor tiszta réz
Kések #304 rozsdamentes acél
Darálótartály #304 rozsdamentes acél
Kábel 100 cm

Csomag tartalma:

Daráló
Átlátszó fedél
Kábel


Értékelések Lauben Grinder elektromos kávédaráló

Nincs vélemény a termékről.