LEGO 2K Drive [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
13.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 462307
2K

LEGO 2K Drive [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Üdvözöljük a Bricklandiában, egy hatalmas nyitott LEGO-világban, ahol igazi vezetési kalandot élhet át!

A vizuális koncepciók és a 2K fejlesztik az ikonikus LEGO élményt egy hatalmas nyitott világgal, ahol bármilyen járművet építhetsz, bárhol vezethetsz, és LEGO versenylegendává válhatsz.

Fő tulajdonságok

  • Egy történet egy hatalmas nyitott világban
    A játékosok beutazzák Bricklandia számos egyedülálló régióját, miközben egy sor karizmatikus riválissal mérkőznek meg abban a reményben, hogy egy napon elnyerhetik a hőn áhított Sky Cup trófeát. A LEGO 2K Drive-ban a játékosok kiválaszthatják, hogyan szeretnének játszani a versenyekkel, minijátékokkal, kihívásokkal, gyűjthető tárgyakkal, elpusztítható anyagokkal és olyan LEGO témákból ismert járművekkel, mint a City, a Creator, a Speed ????Champions és még sok más egy tágas, nyitott világban.

  • Magas oktánszámú LEGO Racing
    A LEGO 2K Drive versenyzés gyors tempójú, egyedülálló élmény, ahogy a játékosok a legkülönfélébb pályákon harcolnak, egyedi erőket használva, amelyek egy gombnyomással megváltoztathatják a játékos versenypozícióját.

  • Egyedi testreszabás
    A LEGO 2K Drive változatos testreszabási rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kedvük szerint építsék meg saját járműveiket, a kaland során több mint 1000 egyedi LEGO darab áll rendelkezésre a különféle színsémák, matricák és egyéb tartalmak mellett.

  • Játssz egyedül vagy együtt barátoddal
    A LEGO 2K Drive rugalmas kooperációt és izgalmas többjátékos versenyt kínál, amit másokkal is élvezhetsz. Játssz családoddal és barátaiddal a helyi, kettős képernyőn, vagy küzdj online más, hasonló szintű, bátor versenyzőkkel!

Trailer

Értékelések LEGO 2K Drive [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.