LEGO 2K Drive Konzol típusa:

+ Ajándék: LEGO 2K Drive: Aqua Dirt Racer ár 4.090 Ft, Yakuza: Like a Dragon (Day Ichi Edition) hra zadarmo ár 11.390 Ft
1
SZINTÉN ELÉRHETŐ LEGO 2K Drive - PS5LEGO 2K Drive - Xbox Series X|SLEGO 2K Drive - NSW
Bruttó ár
10.190 Ft
Nettó ár: 8.024 Ft
 
Termék kódja: 460358
2KEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.500 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 7.690 Ft-ért

LEGO 2K Drive [PS4]

A játékról

Üdvözöljük a Bricklandiában, egy hatalmas nyitott LEGO-világban, ahol igazi vezetési kalandot élhet át!

A vizuális koncepciók és a 2K fejlesztik az ikonikus LEGO élményt egy hatalmas nyitott világgal, ahol bármilyen járművet építhetsz, bárhol vezethetsz, és LEGO versenylegendává válhatsz.


Fő tulajdonságok

 • Egy történet egy hatalmas nyitott világban
  A játékosok beutazzák Bricklandia számos egyedülálló régióját, miközben egy sor karizmatikus riválissal mérkőznek meg abban a reményben, hogy egy napon elnyerhetik a hőn áhított Sky Cup trófeát. A LEGO 2K Drive-ban a játékosok kiválaszthatják, hogyan szeretnének játszani a versenyekkel, minijátékokkal, kihívásokkal, gyűjthető tárgyakkal, elpusztítható anyagokkal és olyan LEGO témákból ismert járművekkel, mint a City, a Creator, a Speed ????Champions és még sok más egy tágas, nyitott világban.

 • Magas oktánszámú LEGO Racing
  A LEGO 2K Drive versenyzés gyors tempójú, egyedülálló élmény, ahogy a játékosok a legkülönfélébb pályákon harcolnak, egyedi erőket használva, amelyek egy gombnyomással megváltoztathatják a játékos versenypozícióját.

 • Egyedi testreszabás
  A LEGO 2K Drive változatos testreszabási rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kedvük szerint építsék meg saját járműveiket, a kaland során több mint 1000 egyedi LEGO darab áll rendelkezésre a különféle színsémák, matricák és egyéb tartalmak mellett.

 • Játssz egyedül vagy együtt barátoddal
  A LEGO 2K Drive rugalmas kooperációt és izgalmas többjátékos versenyt kínál, amit másokkal is élvezhetsz. Játssz családoddal és barátaiddal a helyi, kettős képernyőn, vagy küzdj online más, hasonló szintű, bátor versenyzőkkel!

Trailer

Kapcsolódó termékek (2)


Értékelések LEGO 2K Drive

Nincs vélemény a termékről.