LEGO Harry Potter Kollekció XBOX ONE

+ Ajándék: LEGO 2K Drive: Aqua Dirt Racer ár 4.190 Ft
Bruttó ár
9.590 Ft
Nettó ár: 7.551 Ft
 
Termék kódja: 389175
WarnerEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.300 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 8.290 Ft-ért

LEGO Harry Potter Kollekció [XBOX ONE]

Ez az összeállítás ötvözi a LEGO kreatív készségeit és a Harry Potter hatalmas világát, egy izgalmas kalanddal tele varázslattal, elixír készítéssel, fejtörők megoldásával, órákkal, párbajokkal és sok minden mással. A játékosok élvezhetik a teljes LEGO Harry Potter kalandot, amelyben megtalálható a 7 könyv és a 8 film tartalma, mindez tovább fejlesztett grafikával, környezettel, világítással és vizuális hatásokkal, amelyekkel két letölthető csomag (DLC) is érkezik. A rajongók minden bizonnyal örülni fognak, a LEGO Harry Potter Collection játék tökéletes ajándék minden rajongó számára.



  • A LEGO Harry Potter: Years 1-4 az első 4 könyvön és filmen alapul (Harry Potter és a Bölcsek Köve, Harry Potter és a Titkok Kamrája, Harry Potter és az Azkabani Fogoly és a Harry Potter ésa Tűz Serlege).

  • A LEGO Harry Potter: Years 5-7 az utolsó 3 könyvön és az utolsó 4 filmen alapul (Harry Potter és a Főnix Rendje, Harry Potter és a Félvér Herceg és a Harry Potter és a Halál Ereklyéi).

  • A DLC karakter csomag 10 karaktert tartalmaz - Richard Gryffindor, Harry (karácsonyi bál), Helga Hufflepuff, Lockhart (kabát), Luna (oroszlánfej), Hóborc, Hermione (rózsaszín ruha), Ron Weasley (morbid), Rowena Ravenclaw és Salazar Slytherin.
  • A DLC varázslat csomag tartalmaz 5 varázslatot - Cantis, Densaugeo, Ducklifors, Melofors és Tentaclifors.




  • LEGO Harry Potter Kollekció - XBOX ONE - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 1 értékelés alapján.

    Értékelések LEGO Harry Potter Kollekció

    Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
    Talált Oldalak:   1  
    od Szabó Imre 5 az 5 csillagból! 2021.09.03.
    Véleményem szerint a legjobb Lego játék, legalábbis az egyik! Xbox 360-on játszottam vele, tervezem hogy megveszem ezt a verziót, egy 6000 Ft reális ár érte. Rengeteg gyűjthető dolog 2 személyes mód lokálisan, licenszelt zene.
    Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
    Talált Oldalak:   1