LEGO Marvel Avengers Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ LEGO Marvel Avengers - PC DVDLEGO Marvel Avengers - XBOX ONELEGO Marvel Avengers - PS3LEGO Marvel Avengers - XBOX 360
6.290 Ft
5.490 Ft
Nettó ár: 4.323 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 312447
WarnerEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 4.390 Ft-ért

LEGO Marvel Avengers [PS4]

314941


A legeladottabb LEGO Marvel sorozat visszatér egy új szuperhős kalanddal. Csatlakozzon a LEGO Marvel Avengers csapatához, és éljen át ezt a videójátékot, melyben a karakterek és a történet a díjjazott The Avengers filmet idézik. The Avengers, a folytatás, az Avengers: Age of Ultron stb. Játsszon a hatalmas szuperhős karaktereként a világ megmentésének érdekében.
  • Játsszon, és oldjon fel több mint 100 új és visszatérő karaktert, a közkedvelt Hulk, Iron Man, Captain America és Thor karaktereit, valamint újakat az Avengers: Age of Ultronból, megannyi érdekes képességgel.
  • Harcoljon új módszerekkel, bővített képességekkel. Csatlakozzon az Avengerekkel, mutasson be különböző kombo mozdulatokat.
  • Élje át a játékot ebben a nyitott világban, vegye át a hősök feladatait, gyűjtsön arany téglákat, és oldjon fel további karaktereket.
  • Látogassa meg a Marvel film világának kultusz városait.
  • Élje át újra a The Avengers és az Avengters: Age of Ultron, és további filmek kulcsfontosságú pillanatait, mindezt klasszikus LEGO humorral.
Értékelések LEGO Marvel Avengers

Nincs vélemény a termékről.