LEGO Marvel Collection [PS4] - BAZÁR (használt áru)

Bruttó ár
9.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 407287
Warner

LEGO Marvel Collection [PS4] - BAZÁR (használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék a felvásárlásból származik, 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás sérülés nélkül, karcmentes anyag 12 hónapos szerzõdéses garancia


Új termék leírása:

LEGO Marvel Avengers
A legeladottabb LEGO Marvel sorozat visszatér egy új szuperhős kalanddal. Csatlakozzon a LEGO Marvel Avengers csapatához, és éljen át ezt a videójátékot, melyben a karakterek és a történet a díjjazott The Avengers filmet idézik. The Avengers, a folytatás, az Avengers: Age of Ultron stb. Játsszon a hatalmas szuperhős karaktereként a világ megmentésének érdekében.
  • Játsszon, és oldjon fel több mint 100 új és visszatérő karaktert, a közkedvelt Hulk, Iron Man, Captain America és Thor karaktereit, valamint újakat az Avengers: Age of Ultronból, megannyi érdekes képességgel.
  • Harcoljon új módszerekkel, bővített képességekkel. Csatlakozzon az Avengerekkel, mutasson be különböző kombo mozdulatokat.
  • Élje át a játékot ebben a nyitott világban, vegye át a hősök feladatait, gyűjtsön arany téglákat, és oldjon fel további karaktereket.
  • Látogassa meg a Marvel film világának kultusz városait.
  • Élje át újra a The Avengers és az Avengters: Age of Ultron, és további filmek kulcsfontosságú pillanatait, mindezt klasszikus LEGO humorral.

    LEGO Marvel Super Heroes

    A Marvel szuperhősei bandába verődnek, hogy izgalmas, LEGO romboló akcióban lehessen részed. A LEGA Marvel Super Heroes az első olyan LEGO cím, amiben a Marvel bármelyik szereplője megjelenik a népszerű sorozatban.

  • A Marvel világából már jól ismert karakterek, járgányok és akció LEGO bőrbe bújtatva
  • Nyolc ikonikus jelenet az X - Men, Iron Man, Spider - Man, stb. történetekből
  • Több mint 100 unlockolható karakter a Marvel világából - Spider - Man, Iron Man, Wolverine, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Loki és Galactus - a teljesség igénye nélkül
  • Elmaradhatatlan, klasszikus LEGO humor
    LEGO Marvel Super Heroes 2
    A játék újra egyesíti a szuperhősöket és a szuper gonoszokat különböző idősíkokból és valóságokból. Természetesen, a játék hozza a szokásos LEGO humort, és különböző valóságokat ötvöz a Chronopolis világában. A LEGO és a Marvel rajongói is garantáltan elégedettek lesznek a karakterek széles skálája miatt, amelyben megtalálhatók a régi kedvencek új öltözetben, és az újoncok is. Csábítóan hat az idő manipulációjának új képessége is. A játékosok a Chronopolis ellen irányuló hatalmas csatákban a hódító Kanggal állnak szemben. Chronopolis különböző világokat köt össze az ókori Egyiptomtól a vadnyugaton át egészen New York városáig a 2009-es évben. A játékosok játék során olyan ikonikus karakterek bőrébe bújhatnak, mint Amerika Kapitány, Spiderman, Thor, Hulk, a galaxis őrzői, a Fekete Párduc, Csodakapitány, Doktor Strange, a Zöld Manó és további szuperhősök vagy gonoszok tucatjai. A játékban elérhető többjátékos mód 4 játékos számára, amely lehetőség biztosít arra, hogy családtagjainkkal vagy barátainkkal együtt szórakozzunk, és összedolgozzunk egy csapatban.


  • Értékelések LEGO Marvel Collection [PS4] - BAZÁR (használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.