LEGO Marvel Super Heroes 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ LEGO Marvel Super Heroes 2 - XBOX ONELEGO Marvel Super Heroes 2 - NSW
7.490 Ft
6.390 Ft
Nettó ár: 5.031 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 375832
WarnerEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 400 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 5.990 Ft-ért

LEGO Marvel Super Heroes 2 [PS4]

A játék újra egyesíti a szuperhősöket és a szuper gonoszokat különböző idősíkokból és valóságokból. Természetesen, a játék hozza a szokásos LEGO humort, és különböző valóságokat ötvöz a Chronopolis világában.

A LEGO és a Marvel rajongói is garantáltan elégedettek lesznek a karakterek széles skálája miatt, amelyben megtalálhatók a régi kedvencek új öltözetben, és az újoncok is. Csábítóan hat az idő manipulációjának új képessége is.

A játékosok a Chronopolis ellen irányuló hatalmas csatákban a hódító Kanggal állnak szemben. Chronopolis különböző világokat köt össze az ókori Egyiptomtól a vadnyugaton át egészen New York városáig a 2009-es évben. A játékosok játék során olyan ikonikus karakterek bőrébe bújhatnak, mint Amerika Kapitány, Spiderman, Thor, Hulk, a galaxis őrzői, a Fekete Párduc, Csodakapitány, Doktor Strange, a Zöld Manó és további szuperhősök vagy gonoszok tucatjai.

A játékban elérhető többjátékos mód 4 játékos számára, amely lehetőség biztosít arra, hogy családtagjainkkal vagy barátainkkal együtt szórakozzunk, és összedolgozzunk egy csapatban.


Értékelések LEGO Marvel Super Heroes 2

Nincs vélemény a termékről.