LEGO DC Super-Villains [XBOX ONE] - BAZÁR (használt)

Bruttó ár
5.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 395131
Warner

LEGO DC Super-Villains [XBOX ONE] - BAZÁR (használt)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék a kivásárlásból származik, és 100% -ban funkcionális és tesztelt károsodás nélküli csomagolás, karcolások nélkül 12 hónapos szerzõdéses garancia


Új termék leírása:

A LEGO DC Super-Villains az első LEGO játék, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a gonosztevők szerepében játszanak. A játék számos kedvelt helyszínt és karaktert tartalmaz a DC világából. Hozd létre saját szuper gonoszodat, és játszd végig vele a játékot! A karaktered lesz a történet középpontjában, és csatlakoznak hozzá ikonikus karakterek is a kaland során. A kampány kezdetén a játékosok létrehozzák saját, egyedi gonosztevőjüket és egyben a történet főszereplőjét, aki fokozatosan más szuper gonosztevőkhöz csatlakozik majd. A játék során új képességeket, erőket szerzünk, és folytathatjuk a karakterünk testreszabását is. Barátaink és családtagjaink is csatlakozhatnak hozzánk a történet során bármikor. Lehetőség van a két játékos módra a lokális kooperációs módban.


Értékelések LEGO DC Super-Villains [XBOX ONE] - BAZÁR (használt)

Nincs vélemény a termékről.