Logitech G Saitek PRO Flight Throttle Quadrant

Bruttó ár
25.090 Ft
Nettó ár: 19.756 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 408055
Logitech

Logitech G Saitek PRO Flight Throttle Quadrant [945-000015]

Összekötő a több hajtóműves repülőgépek számára. Ha szeret több hajtóműves repülőgéppel repülni, a legtöbb repülésszimulátor kezelőszervéhez nincs elegendő vezérlőkar. A Flight Throttle Quadrant egy olyan megoldás, amely három további kart biztosít még több motor, csappantyú, sebességváltó, légterelő vagy bármely más programozható tengely vezérléséhez. Ezenkívül a bázis három azonnali, kétoldalas kapcsolója összesen kilenc programozható parancsot alkot. Ideális kiegészítő a Logitech G Flight Yoke rendszerhez.

Logitech G Flight Yoke System-vel kompatibilis. A cserélhető karfejek segítenek a saját konfiguráció létrehozásában. Csoportosítsa a vezérlőket a kívánt módon.

Állítható konzolokkal rögzítve. Erős rögzítő hardver a csomagban. A Logitech G Throttle Quadrant testreszabható rögzítőbilincsekkel rendelkezik, amelyek szabadon konfigurálhatják a készletet bármilyen módon. Akár az asztal tetején, akár az elejére rögzítve, biztonságosan elhelyezheti a kezelőszerveket pontosan a kívánt helyre.

Teljesen testreszabható minden repülési körülményhez. Moduláris és cserélhető. A Logitech G eszközök egymásra vagy egymás mellé helyezhetők. A Rádió panelt a Multi panel fölé szeretné helyezni? Kész! Azt szeretné, hogy a kapcsolópanel a féknyereg bal oldalán legyen? Gyerünk! A könnyen használható tartókonzolok lehetővé teszik a repülési szimuláció elrendezését olyan konfigurációban, amelynek csak az Ön képzelete szab határt.

Technikai specifikáció

  • PC számára: Windows 10,8.1,7
  • Csatlakozás: 1x USB 2.0
  • Kábel hossza: 1.8 m
  • Méretek: 17,5 x 17,5 x 9 cm

  • Értékelések Logitech G Saitek PRO Flight Throttle Quadrant

    Nincs vélemény a termékről.