Logitech G Saitek PRO Flight Yoke System.

Bruttó ár
56.590 Ft
Nettó ár: 44.559 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 408050
Logitech

Logitech G Saitek PRO Flight Yoke System. [945-000004]



Repülj kereskedelmi és magánrepülőgépeken kezdő vagy haladó pilótaként valódi szimulációs kengyellel és kvadránssal. Fejleszd az izommemóriát, és tapasztald meg a pontos és valósághű irányítás érzését. A Logitech G Flight Yoke rendszer öt teljes tengellyel, rozsdamentes acél felvonóval és szárnyvezérlő aknával, valamint 25 teljesen programozható gombbal és kapcsolóállással rendelkezik. A kengyelrendszer a repülésszimuláció hőse, és egy komplett kiegyensúlyozott összeállítás része.

PRO-GRADE YOKE. Valódi acél, precíziós csapágyak. A piacon lévő többi kínálattól eltérően a Logitech G Flight Yoke robusztus, rozsdamentes acél tengelyt használ precíziós csapágyakkal a sima és kiszámítható emelés és szárnyvezérlés érdekében. Függetlenül attól, hogy hátrafelé, oldalra vagy függőlegesen navigál, minden kezelőszerv a kéznél van.

75 programozható lehetőség. Testreszabási szoftvert is mellékelünk. Míg a Yoke és a Quadrant 25 gombbal és kapcsoló pozícióval rendelkezik, érdemes lehet finomhangolni és testreszabni a kezelőszerveket. A programozáshoz töltse le az illesztőprogramokat és a szoftvert, és kezdje el a testreszabást. A Yoke háromállású kapcsolóval van felszerelve, így egyszerűen és gyorsan görgetheti végig a három teljes profilt, és összesen 75 felhasználó által definiált vezérlőt kaphat.

Állítható konzolbiztonság. A Logitech G Flight Yoke és Throttle Quadrant testre szabható rögzítőkeretekkel rendelkezik, amelyek szabadságot adnak a készlet tetszőleges konfigurálására. Akár az íróasztal tetején, akár az előlapra szerelve, biztonságosan elhelyezheti a kezelőszerveket pontosan oda, ahol szeretné.

Építsen fel egy moduláris pilótafülkét. A számtalan cserélhető konfigurációhoz a Logitech G Flight Yoke rendszert úgy tervezték, hogy integrálódjon egy sor repülésszimulációhoz. Az összes szimulációs panel egymásra vagy egymás mellé helyezhető.

Műszaki adatok

  • PC-hez: Windows 10,8.1,7
  • Csatlakozás: 1x USB 2.0
  • Méret: 46,4 x 31 x 18,5 cm
  • Kábelhossz: 1,8 m

  • Értékelések Logitech G Saitek PRO Flight Yoke System.

    Nincs vélemény a termékről.