Luigi’s Mansion 3 Nintendo SWITCH

20.290 Ft
20.090 Ft
Nettó ár: 15.819 Ft
 
Termék kódja: 397616
NintendoEN szinkron
Szeretél megtakarítani 4.900 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 15.190 Ft-ért

Javasolt termékek (1)

Luigi’s Mansion 3 [NSW]

Luigi álomnyaralása egy kísérteties rémálommá változik a Luigi's Mansion 3 Nintendo Switch játékban!

Luigi elindul az álomnyaralásra Marioval és barátaival együtt azután, hogy meghívást kapnak egy luxus hotelba. Azonban minden gyorsan rémálommá változik, amikor King Boo elárulja, hogy mindez csak egy trükk volt, hogy Mariót és barátait elkapja.

E. Gadd professzor segítségével újra és újra, a félénk hős, Luigi fel-le járja a baljós hotel alattomos lépcsőit küldetése során, hogy megmentse barátait.

Vidd magaddak a továbbfejlesztett Poltergust G-00-át, hogy megsemmisítsd vagy elfújd a szellemek védelmeit, vagy hívd Gooigit, a teljesen zöld hasonmást, aki segíthet Luiginak az akadályok leküzdésében, amelyeken egyedül nem tudna keresztül jutni. Irányítsd mindkettőjüket egymagad, vagy hívd el barátodat, és irányítsátok őket egyenként.

A még őrültebb multiplayer akció érdekében, vállalj időbeli kihívásokat, és teljesíts különböző feladatokat a lépcsősorokon a ScareScraper módban. A ScareScraper mód játszható online vagy lokálisan akár 8 játékossal 4 Nintendo Switch rendszeren.

  • Luigi új eszközökkel és képességekkel bír. Új erős támadásai is vannak, mint például Slam, Suction Shot és Burst.    Az Online multiplayer mód Nintendo Switch Online előfizetést igényel!
    Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!
    A lokális multiplayer játék játékosonként igényel egy konzolt és egy példányt a játékszoftverből.  • Értékelések Luigi’s Mansion 3

    Nincs vélemény a termékről.