Mafia CZ (Definitive Kiadás) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
5.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 411802
2K

Mafia CZ (Definitive Kiadás) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Az eredeti 2002-ben kiadott játék teljes, részletekig átdolgozott változata, amely modernizált játékforgatókönyvet kínál, új, gazdag dialógusokkal, fejlettebb háttérrel és további videókkal, teljesen új játékszekvenciákkal és játékelemekkel, és sok minden mással. És, hogy mi a legjobb? Az, hogy még mindig ugyanaz a Mafia lesz, amelyre emlékezünk, csak még egy kicsit jobb és szórakoztatóbb. Tommy Angelo taxisofőrként dolgozott, de a sors valami veszélyesebbet tartogatott számára. Maffiózóvá vált, akit a család elismert, ellenségei rettegték, és mindig készen állt sajátosan intézni ügyeit. Kövesd végig Tommy történetét ebben az epikus kalandban, ahogyan eljutott a csúcsig a leghíresebb bűnszervezetben - a Maffiában.
  • Amerikai alvilág a harmincas években - veszélyes világ tele autós üldözéssel, bankrablással, csempészéssel, bérgyilkosságokkal és brutális gang összecsapásokkal.
  • Több, mint 20 fordulatos, meglepetésekkel teli küldetés
  • Több, mint 60 autentikus jármű
  • Hatalmas fegyverarzenál
  • Több, mint 12 négyzetmérföld nagyságú város a harmincas évekből, szimulált forgalommal, műemlékekkel és változó környezettel.


  • Értékelések Mafia CZ (Definitive Kiadás) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.